PDF4PRO ⚡AMP

Modern search engine that looking for books and documents around the web

Example: quiz answers

Aanvraag Verlenging verblijfsvergunning asiel bepaalde ...

1 6011-2022/1 Aanvraag Verlenging verblijfsvergunning asiel bepaalde tijd; of verblijfsvergunning asiel onbepaalde tijd; of EU- verblijfsvergunning voor langdurig ingezetenen U kunt deze Aanvraag ook online indienen. U kunt de online Aanvraag starten op Klik op de knop Aanvraag indienen en beantwoord de vragen. Lees eerst de toelichting op deze en de volgende pagina voordat u begint met invullen Waar moet u minimaal aan voldoen om aanspraak te maken op de verblijfsvergunning . De verblijfsvergunning asiel voor onbepaalde tijd of een Verlenging van de geldigheidsduur van de verblijfsvergunning asiel voor bepaalde tijd kan alleen worden verleend als u al vijf jaar in het bezit bent van een verblijfsvergunning asiel voor bepaalde tijd.

Als u in aanmerking wenst te komen voor een verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd of een EU-verblijfs- vergunning langdurig ingezeten, moet u voldoenaan het inburgeringsvereiste. Om aan te tonen dat u ingeburgerd bent, levert u de bijlage ‘Inburgeringsvereiste’ samen met de bewijsstukken die worden gevraagd mee met de aanvraag.

Tags:

  Aisle, Aanvraag, Verblijfsvergunning, Komen, Aanvraag verlenging verblijfsvergunning asiel bepaalde, Verlenging, Bepaalde, Te komen

Information

Domain:

Source:

Link to this page:

Please notify us if you found a problem with this document:

Spam in document Broken preview Other abuse

Transcription of Aanvraag Verlenging verblijfsvergunning asiel bepaalde ...