PDF4PRO ⚡AMP

Modern search engine that looking for books and documents around the web

Example: marketing

Voorbeeld van document verklaring op eer …

Voorbeeld van document verklaring op eer verklaring op eer Forfaitaire onkostenvergoedingen vrijwilligers Ondergetekende,.. bevestigt hierbij dat hij/zij voor (omschrijving van het vrijwilligerswerk) .., verricht op ..(overeenkomstig artikel 10 van de wet van 3 juli 2005 betreffende de rechten van vrijwilligers) forfaitaire onkostenvergoedingen ontvangen heeft van .. euro van (naam vertegenwoordigd door .. op (datum).. Ondergetekende verklaart op eer de volgende plafonds niet overschreden te hebben, ook niet door vrijwilligerswerk bij een of meer andere organisatie(s): - het totale bedrag van forfaitaire onkostenvergoedingen per dag is niet hoger dan 27,92 euro - het totale bedrag van forfaitaire onkostenvergoedingen per jaar is niet hoger dan 1116,71 euro Ondergetekende verklaart te zullen toezien dat hij/zij de bovengenoemde grensbedragen in de loop van het kalenderjaar niet overschrijdt, ook niet door vrijwilligerswerk bij een of meerdere andere org)

Voorbeeld van document verklaring op eer Verklaring op eer Forfaitaire onkostenvergoedingen vrijwilligers Ondergetekende,…………………………………………………………………………………….

Tags:

  Document, Voorbeeld, Voorbeeld van document verklaring op eer, Verklaring, Voorbeeld van document verklaring op eer verklaring op eer

Information

Domain:

Source:

Link to this page:

Please notify us if you found a problem with this document:

Spam in document Broken preview Other abuse

Transcription of Voorbeeld van document verklaring op eer …