Example: quiz answers

260215 montage bikon - Brammer

montage bikon Brochure 260215 1 Brochure montageaanwijzingen bikon spansets Deze brochure geeft montageaanwijzingen voor de spansets bikon 1003 en 1006, alsmede voor de spansets DOBIKON 1012 en 1015. De montage van spansets is uitermate belangrijk. Extra aandacht verdienen, zoals verderop ook beschreven, de volgende punten: Alle contactvlakken licht in oli n, eventueel onderdompelen Gebruik een goede momentsleutel Bouten blijven aanhalen, totdat deze niet meer verdraaien bij het aanhaal- moment TA. Laat zich nog n bout verdraaien dan moeten alle andere bouten opnieuw worden nagelopen. 2 montage bikon en DOBIKON spansets (let op minimum naaf ) bikon 1003 en bikon 1006 1. Maak de as, naaf en spanset schoon. 2. Controleer de as- en naaftolerantie. 3. Alle bouten enige slagen losdraaien, minstens 3 bouten eruit halen en in de demontagegaten draaien die zich in deel 1 bevinden.

1 Brochure montageaanwijzingen BIKON spansets Deze brochure geeft montageaanwijzingen voor de spansets BIKON 1003 en 1006, alsmede voor de spansets DOBIKON 1012 en 1015.

Tags:

  3100

Information

Domain:

Source:

Link to this page:

Please notify us if you found a problem with this document:

Other abuse

Transcription of 260215 montage bikon - Brammer

1 montage bikon Brochure 260215 1 Brochure montageaanwijzingen bikon spansets Deze brochure geeft montageaanwijzingen voor de spansets bikon 1003 en 1006, alsmede voor de spansets DOBIKON 1012 en 1015. De montage van spansets is uitermate belangrijk. Extra aandacht verdienen, zoals verderop ook beschreven, de volgende punten: Alle contactvlakken licht in oli n, eventueel onderdompelen Gebruik een goede momentsleutel Bouten blijven aanhalen, totdat deze niet meer verdraaien bij het aanhaal- moment TA. Laat zich nog n bout verdraaien dan moeten alle andere bouten opnieuw worden nagelopen. 2 montage bikon en DOBIKON spansets (let op minimum naaf ) bikon 1003 en bikon 1006 1. Maak de as, naaf en spanset schoon. 2. Controleer de as- en naaftolerantie. 3. Alle bouten enige slagen losdraaien, minstens 3 bouten eruit halen en in de demontagegaten draaien die zich in deel 1 bevinden.

2 Hierdoor wordt bereikt dat deel 1 op afstand van deel 2 gehouden wordt bij het in de naaf schuiven van de spanset. Dit is belangrijk door de zelfremmende kegel! 4. Contactvlakken en spanset licht in oli n (eventueel onderdompelen). Geen MoS2 gebruiken! 5. Demontagebouten na het positioneren van de spanset uit de demontage- gaten draaien en weer in hun montagegaten draaien. 6. Bouten gelijkmatig, kruisgewijs, in 3 etappes aanhalen met behulp van een momentsleutel. De bouten rechts en links van de snede na elkaar aanhalen (zie voorbeeld van 1e aanhaalcyclus). 7. Controle: Aanhaalmoment TA van elke bout met de momentsleutel controleren in cirkelvolgorde (niet kruisgewijs). De montage is be indigd indien geen enkele bout meer verdraait bij het aanbrengen van aanhaalmoment TA. Houd de spanset schoon! Demontage bikon 1003 en bikon 1006 1.

3 Alle bouten enige slagen losdraaien. Aantal bouten (gelijk aan aantal demontagegaten) verplaatsen naar demontagegaten. 2. Bouten in demontagegaten gelijkmatig, in etappes en kruisgewijs aanhalen. De bouten links en rechts van de snede na elkaar aanhalen. 3 montage bikon en DOBIKON spansets (let op minimum naaf ) DOBIKON 1012 en DOBIKON 1015 1. Maak de as, naaf en de spanset schoon. 2. Controleer de as- en naaftolerantie. 3. Alle bouten enige slagen losdraaien, minstens 3 bouten eruit halen en in de demontagegaten van deel 1 en deel 3 draaien. Hierdoor wordt bereikt dat deel 1 en deel 2 op afstand van deel 3 blijven bij het in de naaf schuiven van de spanset. Dit is belangrijk door de zelfremmende kegel bij DOBIKON 1012! 4. Contactvlekken en spanset licht in oli n (eventueel onderdompelen). Geen MoS2 gebruiken! 5.

4 Demontagebouten na het positioneren van de spanset uit de demontagegaten draaien en weer in hun montagegaten draaien. 6. Bouten gelijkmatig, kruisgewijs, in 3 etappes aanhalen met behulp van een momentsleutel. De bouten rechts en links van de snede na elkaar aanhalen (zie voorbeeld voor de 1e aanhaalcyclus). 7. Controle: aanhaalmoment TA van elke bout met de momentsleutel controleren in cirkelvolgorde (niet kruisgewijs). De montage is be indigd indien geen enkele bout meer verdraait bij het aanbrengen van het aanhaalmoment TA. Houd de spanset schoon! Demontage DOBIKON 1012 en DOBIKON 1015 1. Alle bouten enige slagen losdraaien. Aantal bouten (gelijk aan aantal demontagebouten) verplaatsen naar de demontagegaten. 2. Bouten in demontagegaten gelijkmatig, in etappes en kruisgewijs aanhalen. De bouten links en rechts van de snede na elkaar aanhalen.

5 4 Aanhaalvolgorde van de bikon spansets Voorbeeld van de 1e aanhaalcyclus voor een bikon 1012 70x11 met 10 bouten.


Related search queries