Example: barber

Aktualne informacije glede občinskih subvencij za nakup in ...

Aktualne informacije glede ob inskih subvencij za nakup in vgradnjo malih N po posameznih ob inah v Sloveniji na dan Ob ine brez opisov nam niso posredovale podatkov na povpra evanje s strani podjetja Ekokult Stanje se a urira tedensko glede na prejete informacije posameznih ob in. Ajdov ina Na spletni strani Ob ine Ajdov ina je bil dne v rubriki ' Javni razpisi '. objavljen javni razpis za dodelitev nepovratnih sredstev za nakup in vgradnjo malih N v Ob ini Ajdov ina. V razpisni dokumentaciji so navedeni pogoji ter vi ina sredstev. Ankaran Ob ina Ankaran v letu 2016 ni predvidela nikakr nih subvencij za vgradnjo malih istilnih naprav.

Aktualne informacije glede občinskih subvencij za nakup in vgradnjo malih ČN po posameznih občinah v Sloveniji na dan . ì ï. ì í Občine brez opisov nam niso posredovale podatkov na povpraševanje s strani podjetja Ekokult d.o.o.

Information

Domain:

Source:

Link to this page:

Please notify us if you found a problem with this document:

Other abuse

Transcription of Aktualne informacije glede občinskih subvencij za nakup in ...

1 Aktualne informacije glede ob inskih subvencij za nakup in vgradnjo malih N po posameznih ob inah v Sloveniji na dan Ob ine brez opisov nam niso posredovale podatkov na povpra evanje s strani podjetja Ekokult Stanje se a urira tedensko glede na prejete informacije posameznih ob in. Ajdov ina Na spletni strani Ob ine Ajdov ina je bil dne v rubriki ' Javni razpisi '. objavljen javni razpis za dodelitev nepovratnih sredstev za nakup in vgradnjo malih N v Ob ini Ajdov ina. V razpisni dokumentaciji so navedeni pogoji ter vi ina sredstev. Ankaran Ob ina Ankaran v letu 2016 ni predvidela nikakr nih subvencij za vgradnjo malih istilnih naprav.

2 Apa e Ob ina Apa e na rtuje v letu 2016 razpis za sofinanciranje MK N. Trenutno vam e ne moremo dati informacije kdaj in v kak ni vrednosti. Za ve informacij me lahko pokli ete Beltinci Benedikt Bistrica ob Sotli razpis bo objavljen v mesecu marcu, sofinanciranje do 50 % upravi enih stro kov. Pogoj, da se lahko dobi subvencija za istilno je, da ima vlagatelj stalno bivali e v ob ini Bistrica ob Sotli na naslovu objekta oz. istilne, ki jo prijavlja. Bled Bloke Bohinj Trenutno v na i Ob ini Bohinj ni mo no pridobiti subvencijo za izgradnjo MK N. Borovnica Bovec Braslov e Brda Bre ice Kar se ti e subvencij za male istilne naprave vam v prilogi po iljam lanski razpis za sofinanciranje malih istilnih naprav in hi nih rpali.

3 Mislim, da v leto njem razpisu ne bo ve jih sprememb glede na lanskoletni razpis. Ekokult, dru ba za uresni itev okolju in ljudem prijaznih projektov, , Kvasica 2, 8343 Dragatu , Bela krajina, tel.: 07 35 66. 914, faks 07 35 66 912, m.: 041 341 943, Str.: 1/13. Aktualne informacije glede ob inskih subvencij za nakup in vgradnjo malih N po posameznih ob inah v Sloveniji na dan Dele sofinanciranja: 50 % upravi enih stro kov MK N; za MK N do 5 PE najve 1400 in za MK N. nad 5 PE najve do 1750 . Razpis bo objavljen predvidoma nekje v juniju leto njega leta. Brezovica Ob ina Brezovica nima v planu subvencij za male istilne naprave.

4 Cankova Celje Letos bo razpis za sofinanciranje malih istilnih naprav. Praviloma se sofinancira do 50% nakupa in vgradnje M brez DDV. Natan nej i podatki bodo na voljo po sprejemu prora una za leto 2016 v MO Celje. Torej konec marca. Cerkno Ob ina Cerkno zaenkrat ne omogo a subvencioniranja nakupa oz. vgradnje MK N. Cerkvenjak Ja v ob ini Cerkvenjak je mo no pridobit subvencijo za MK N. A) Vi ina subvencije je do 50 %. B) Razpis bo predvidoma v mesecu Aprilu. Cirkulane ren ovci rna na Koro kem rnomelj Razpis za sofinanciranje nakupa in vgradnje male istilne naprave je objavljen na spletni strani Ob ine in oglasni deski ob inske uprave od do porabe sredstev.

5 Upravi encem se dodelijo finan na sredstva do upravi enih stro kov nabave, monta e in zagona MK N brez DDV, vendar najve do vi ine ,00 EUR. Do nepovratnih finan nih sredstev so upravi ene fizi ne osebe, ki so lastnice stanovanjske ali ve stanovanjske stavbe, v kateri imajo stalno prebivali e. Stanovanjske oziroma ve stanovanjske stavbe se morajo nahajati na obmo ju Ob ine rnomelj in izven obmo ij aglomeracij (izven obmo ij poselitve znotraj katerih se predvideva odvajanje in i enje komunalnih odpadnih vod z javno kanalizacijo in javno istilno napravo). Ekokult, dru ba za uresni itev okolju in ljudem prijaznih projektov, , Kvasica 2, 8343 Dragatu , Bela krajina, tel.

6 : 07 35 66. 914, faks 07 35 66 912, m.: 041 341 943, Str.: 2/13. Aktualne informacije glede ob inskih subvencij za nakup in vgradnjo malih N po posameznih ob inah v Sloveniji na dan Destrnik Diva a Dobje Dobrepolje Tudi v leto njem letu so, podobno kot pretekla leta, v na em prora unu predvidena nepovratna sredstva za vgradnjo MK N. Vi ina teh je 800 . Razpis je predviden konec tega meseca. Dobrna Dobrova V leto njem letu bo razpis objavljen. Zaradi spremembe krovne zakonodaje datum objave e ni dolo en (razpis bo objavljen v Na em asopisu in spletni strani ob ine). A) Vi ina subvencije - okvirno in do 30% upravi enih stro kov ( nakup in priklop).

7 B) Kdaj bo predvidoma razpis e ni dolo en. Dobrovnik Dol pri Ljubljani Dolenjske Toplice Dom ale Sporo amo vam, da Ob ina Dom ale za enkrat ne subvencionira vgradnjo malih istilnih naprav. Obve amo vas, da Ob ina Dom ale ne subvencionira vgradnjo male istilne naprave. Dornava Dravograd Duplek Gorenja vas Poljane Razpis bo objavljen v oktobru 2016. Pogoji razpisa in vi ina subvencije bodo podobni, kot je bilo v preteklem razpisu (priloga). Vi ina subvencije je 150 EUR/PE oz najve 30 nabavne vrednosti male komunalne istilne naprave Gori nica Gorje Gornja Radgona Gornji Grad V ob ini Gornji Grad imamo e objavljen razpis za leto nje leto na spletni strani ob ine pod JAVNI RAZPISI: Javni razpis o dodelitvi nepovratnih finan nih sredstev za sofinanciranje nakupa in vgradnje malih istilnih naprav v ob ini Gornji Grad v letu 2016.

8 Rok za prijavo: Vi ina subvencije je 250 EUR na osebo in vpla ana taksa za i enje in odvajanje odpadnih vod na gospodinjstvo, v ca70f2a1d415. Gornji Petrovci Grad Ob ina Grad ima v letu 2016 predvideno sofinanciranje izgradnje MK N. Predhodno mora ob inski svet sprejeti e pravilnik, potem se izvede razpis. Po vsej verjetnosti bo to izvedeno v drugi polovici leto njega leta. Grosuplje Hajdina Ho e Slivnica Hodo . Ekokult, dru ba za uresni itev okolju in ljudem prijaznih projektov, , Kvasica 2, 8343 Dragatu , Bela krajina, tel.: 07 35 66. 914, faks 07 35 66 912, m.: 041 341 943, Str.: 3/13. Aktualne informacije glede ob inskih subvencij za nakup in vgradnjo malih N po posameznih ob inah v Sloveniji na dan Horjul V Ob ini Horjul, v letu 2016, sofinanciramo vgradnjo MK N.

9 Do vi ine 30 % oziroma do 250 /PE. Razpis je bil objavljen na spletnih straneh Ob ine Horjul in je dostopen na spodnji povezavi: malih-komunalnih-cistilnih-naprav-v-letu -2016. Hrastnik Z namenom ureditve odvajanja in i enja komunalne odpadne vode na celotnem obmo ju Ob ine Hrastnik, torej tudi na obmo jih, ki niso znotraj aglomeracij v skladu z Uredbo o odvajanju in i enju komunalne odpadne vode(Uradni list RS, t. 98/2015) in na katerih so si lastniki objektov ustrezno odvajanje in i enje dol ni zagotoviti sami, so v Prora unu Ob ine Hrastnik za leto 2016 za sofinanciranje izgradnje malih komunalnih istilnih naprav Sredstva prora una zagotovljena se vbodo sredstva vi inidodeljevala na podlagi javnega razpisa, ki bo objavljen po sprejemu predpisa o ,00 EUR.

10 Zavarovanju vodnih teles vodnih virov, ki so vklju eni v sistem javne oskrbe s pitno vodo, in je trenutno v pripravi na Ministrstvu za okolje in prostor, saj bo bistveno vplival na na in izvajanja odvajanja in i enja komunalne odpadne vode na teh obmo jih. Hrpelje Kozina Idrija Ig Ilirska Bistrica Ivan na Gorica Javni razpis najdete na spodnjem linku: Izola Jesenice Jezersko Jur inci Ob ina Jur inci v letu 2016 ne financira vgradnje malih istilnih naprav. Kamnik Ob ina kamnik je dne objavila nov razpis za MK N. Razpis je dostopen na spletni strani: Kanal Kidri evo Kobarid Kobilje Ko evje Komen Komenda Koper Kostanjevica na Krki Kostel V ob ini Kostel e ni mo no dobiti subvencije za vgradnjo male istilne naprave.


Related search queries