Example: air traffic controller

BAKANLIK MERKEZ TEŞKİLATI ve - cumed.org.tr

BAKANLIK MERKEZ TE K LATI BA LI KURULU LARTANITIM K TAP I IANKARA, MART 2012ve2 BAKANLIK MERKEZ TE K LATI VE BA LI KURULU LARBAKANLIK MERKEZ TE K LATI VE BA LI KURULU LAR3 Bakanl k MERKEZ Te kilat ve Ba l Kurulu larBakan ..5 Bakan Yard mc s ..7M ste ar ..9M ste ar Yard mc lar ..10Sa l k Hizmetleri Genel M d rl ..17 Acil Sa l k Hizmetleri Genel M d rl ..27Sa l n Geli tirilmesi Genel M d rl ..37Sa l k Bilgi Sistemleri Genel M d rl ..47Sa l k Ara t rmalar Genel M d rl ..59Sa l k Yat r mlar Genel M d rl ..69D li kiler ve Avrupa Birli i Genel M d rl.

BAKANLIK MERKEZ TEŞKİLATI VE BAĞLI KURULUŞLAR 3 Bakanlık Merkez Teşkilatı ve Bağlı Kuruluşlar Bakan..... 5

Information

Domain:

Source:

Link to this page:

Please notify us if you found a problem with this document:

Other abuse

Transcription of BAKANLIK MERKEZ TEŞKİLATI ve - cumed.org.tr

1 BAKANLIK MERKEZ TE K LATI BA LI KURULU LARTANITIM K TAP I IANKARA, MART 2012ve2 BAKANLIK MERKEZ TE K LATI VE BA LI KURULU LARBAKANLIK MERKEZ TE K LATI VE BA LI KURULU LAR3 Bakanl k MERKEZ Te kilat ve Ba l Kurulu larBakan ..5 Bakan Yard mc s ..7M ste ar ..9M ste ar Yard mc lar ..10Sa l k Hizmetleri Genel M d rl ..17 Acil Sa l k Hizmetleri Genel M d rl ..27Sa l n Geli tirilmesi Genel M d rl ..37Sa l k Bilgi Sistemleri Genel M d rl ..47Sa l k Ara t rmalar Genel M d rl ..59Sa l k Yat r mlar Genel M d rl ..69D li kiler ve Avrupa Birli i Genel M d rl.

2 79 Hukuk M avirli i ..89 Denetim Hizmetleri Ba kanl ..99 Strateji Geli tirme Ba kanl ..109Y netim Hizmetleri Genel M d rl ..117T rkiye Halk Sa l Kurumu ..127T rkiye la ve T bbi Cihaz Kurumu ..137T rkiye Kamu Hastaneleri Kurumu ..149T rkiye Hudut ve Sahiller Sa l k Genel M d rl ..1594 BAKANLIK MERKEZ TE K LATI VE BA LI KURULU LARBAKANLIK MERKEZ TE K LATI VE BA LI KURULU LAR5 Prof. Dr. Recep AKDA T. C. Sa l k Bakan K ymetli Mesai Arkada lar m,Yakla k 10 y l boyunca birlikte ger ekle tirdi imiz Sa l kta D n m Program ile devrim niteli inde bir ok yenili e imza att k.

3 Program s resince sizlerin g sterdi i fedak rca gayretlerin sonucunu vatanda m z n memnuniyeti olarak hep birlikte ald m z n de i en, geli en ve artan g revleri, yap sal bir d n m de zorunlu k ld . Bu ihtiyaca cevap vermek amac yla tasarlad m z de i imi, ba ta al anlar m z olmak zere t m payda lar m za daha iyi imk nlar sunmak i in ger ekle yap s yla Bakanl m z n politika yapma ve sistem y netimi kapasitesini g lendirdik. D zenleyici, denetleyici ve rehberlik rol n peki tirdik.

4 Kurumsal yap lar yukar dan a a ya y netim modelinden uzmanl a k ymet veren, performansa dayal , daha effaf ve hesap verebilir bir y neti im modeline d n t rd kitap kta Bakanl m z n yeni yap lanmas n n genel hatlar hakk nda bilgiler bulacaks n z. Yeni yap m z n lkemizde sa l k hizmetinin en iyi bi imde sunulmas na vesile olmas n temenni LIK BAKANLI I TE K LAT EMASI zel KalemBakan Yard mc s M ste ar ve 5 Yard mc s Sa l k Politikalar KuruluH ZMET B R MLER Sa l k Ara t rmalar Genel M d rl Ba l Kurulu larT rkiye Halk Sa l KurumuD li kiler veAvrupa Birli i Genel M d rl Hukuk M avirli iT rkiye la ve T bbi CihazKurumuSa l k Bilgi SistemleriGenel M d rl Y netim Hizmetleri Genel M d rl T rkiye Kamu HastaneleriKurumuStrateji Geli tirme Ba kanl

5 Acil Sa l k Hizmetleri Genel M d rl Sa l k Yat r mlar Genel M d rl T rkiye Hudut ve Sahiller Sa l k Genel M d rl Sa l n Geli tirilmesi Genel M d rl Denetim Hizmetleri Ba kanl Sa l k Hizmetleri Genel M d rl Bakanl k M avirleri (30)BAKANBAKANLIK MERKEZ TE K LATI VE BA LI KURULU LAR7 Agah KAFKASSa l k Bakanl Bakan Yard mc s 1 Ocak 1956 da orum Alaca da do du. Dokuz Eyl l niver-sitesi ktisadi ve dari Bilimler Fak ltesi ni bitirdi. Z GIDA- Sendikas Genel Sekreter Yard mc s olarak g reve ba lad . Daha sonra Genel Sekreter ve Genel Ba kan Vekili oldu.

6 HAK- Konfederasyonu Genel Y netim Kurulu yeli i ve Genel Mali Sekreterlik g revlerinde bulundu. (IUF) Uluslara-ras G da, Tar m, Turizm ileri Federasyonu Y netim Kurulu yesi, (EFFAT) Avrupa G da Tar m ve Turizm ileri Fede-rasyonu Do u Akdeniz B lge Ba kan Yard mc s ve cra Ku-rulu yesi olarak g rev yapt . TBMM de 22 ve 23. D nem orum Milletvekili olarak g rev yapt . 22. D nem de T rki-ye-Moldova Dostluk Grubu ve T rkiye B y k Millet Meclisi Demokrasi Komitesi Ba kanl , 23. D nem de TBMM De-mokrasi Komitesi Ba kan l g revlerinde bulundu.

7 Eyl l 2011 den itibaren Sa l k Bakanl Bakan Yard mc s olarak g rev yapmaktad r. Evli ve 4 ocuk babas d MERKEZ TE K LATI VE BA LI KURULU LARBAKANLIK MERKEZ TE K LATI VE BA LI KURULU LAR9 Prof. Dr. Nihat TOSUNSa l k Bakanl M ste ar 1959 y l nda Trabzon da do du. 1984 y l n-da Atat rk niversitesi T p Fak ltesi nden mezun oldu. 1987-1992 y llar aras nda Atat rk niversitesi T p Fak ltesi nde Or-topedi ve Travmatoloji alan nda ihtisas n tamamlad . Sa l k Bakanl nda M ste ar Yard mc s olarak g rev yapt.

8 2008 y l n-dan itibaren Sa l k Bakanl M ste ar olarak g rev yapmaktad r. Evli ve 4 ocuk babas d MERKEZ TE K LATI VE BA LI KURULU LAR1963 y l nda Bing l de do du. 1986 y l n-da Atat rk niversitesi T p Fak ltesi nden mezun oldu. 1994-1998 y llar aras nda Van Y z nc Y l niversitesi T p Fak ltesi nde, Enfeksiyon Hastal klar ve Klinik Mikro-biyoloji htisas n tamamlad . Sa l k Ba-kanl Temel Sa l k Hizmetleri Genel M d rl nde, Genel M d r Yard mc s ve Genel M d r g revlerinde bulundu.

9 Halen Sa l k Bakanl nda M ste ar Yar-d mc s olarak g rev yapmaktad r. Evli ve ocuk babas d . Dr. Turan BUZGANSa l k Bakanl M ste ar Yard mc s BAKANLIK MERKEZ TE K LATI VE BA LI KURULU LAR11Sa l k Bakanl M ste ar Yard mc s 1962 y l nda Erzurum enkaya da do -du. 1984 y l nda Atat rk niversitesi T p Fak ltesi ni bitirdi. 1995-1999 y llar aras n-da Atat rk niversitesi T p Fak ltesi Ana-tomi Anabilim Dal nda doktora e itimini tamamlad . 2006-2007 y llar aras nda Sa l k Bakanl nda Saha Koordinat r olarak g rev yapt.

10 May s 2007 den itiba-ren Sa l k Bakanl M ste ar Yard mc s olarak g rev yapmaktad r. Evli ve 5 ocuk babas d Do . Dr. Hakk YE LYURT12 BAKANLIK MERKEZ TE K LATI VE BA LI KURULU LARDr. Ekrem ATBAKANSa l k Bakanl M ste ar Yard mc s 1971 y l nda Band rma da do du. 1993 y -l nda stanbul niversitesi Cerrahpa a T p Fak ltesi nden mezun oldu. 2003-2008 y llar aras nda Sa l k Bakanl nda Bakan Dan man ve Bakan zel Kalem M d -r olarak g rev yapt . 2008 y l ndan beri Sa l k Bakanl M ste ar Yard mc s ola-rak g rev yapmaktad r.


Related search queries