Example: biology

BORACOL 10Y (YACHT) voor een mooi teak dek …

Fa. onderHOUT Leeuwarden BORACOL 10Y (YACHT) voor een mooi teak dek lavTOX Een nieuw teak dek is houtkleurig. Na verloop van tijd wordt het grijs. Daarna wordt het vies (zwarte vlekjes) en groenig. Dat wordt voor een belangrijk deel veroorzaakt door schimmels en algen. En die zijn voor een groot deel het gevolg van de verwerking van jong teak. Er zijn verschillende middelen verkrijgbaar waarmee je moet schrobben, wat slecht is voor het zachte teak en/of die op termijn problemen (kunnen) veroorzaken bij de aanhechting van de rubbervoegen aan het teak. BORACOL 10Y tast verf, polyester en rubbersoorten niet aan.

Samenstelling: boron zouten (dinatriumoctaboraat-tetrahydraat) 5%, Quaternary Ammonia 2%, 30% Glycole, water. Wij raden aan handschoenen en een veiligheids bril te dragen tijdens het verwerken van Boracol.

Tags:

  Zouten

Information

Domain:

Source:

Link to this page:

Please notify us if you found a problem with this document:

Other abuse

Transcription of BORACOL 10Y (YACHT) voor een mooi teak dek …

1 Fa. onderHOUT Leeuwarden BORACOL 10Y (YACHT) voor een mooi teak dek lavTOX Een nieuw teak dek is houtkleurig. Na verloop van tijd wordt het grijs. Daarna wordt het vies (zwarte vlekjes) en groenig. Dat wordt voor een belangrijk deel veroorzaakt door schimmels en algen. En die zijn voor een groot deel het gevolg van de verwerking van jong teak. Er zijn verschillende middelen verkrijgbaar waarmee je moet schrobben, wat slecht is voor het zachte teak en/of die op termijn problemen (kunnen) veroorzaken bij de aanhechting van de rubbervoegen aan het teak. BORACOL 10Y tast verf, polyester en rubbersoorten niet aan.

2 BORACOL 10Y is een waterachtige vloeistof die de eigenschappen en uiterlijk van het teak niet aantast. Het dringt in het teak en doodt de schimmels en algen. BORACOL 10Y wordt eenvoudig met een spons, kwast of spuit aangebracht BORACOL 10Y werkt ook uitstekend op steigers, veranda s en tuinmeubelen. BORACOL wordt aanbevolen door Hallberg Rassy , zie: In het Duitse zeilblad die Yacht (17-3-2010) is BORACOL 10Y getest. BORACOL kreeg 5 sterren (maximaal) n het predicaat: Genialer Algenschreck ! BORACOL IS VERKRIJGBAAR IN 5 LTR CONTAINERS EN KOST 65 EURO. (5 ltr is voldoende voor ca.)

3 20 m2.) BORACOL kan opgestuurd worden. De verzendkosten bedragen 10 euro Stuur een mail met uw naam en adresgegevens naar Maak 75 euro over op 51 44 30 664 Fa. onderHOUT. Binnen 2 dagen ontvangt u de BORACOL . U kunt de BORACOL na telefonische afspraak ook afhalen in Leeuwarden of Hindeloopen. Fa. onderHOUT De Deelen 16 8939BD Leeuwarden Kvk Friesland 01117135 ABN-AMRO 514430664 tel: 0650808450 Fa. onderHOUT is de offici le importeur van BORACOL in Nederland zie: Samenstelling: boron zouten (dinatriumoctaboraat-tetrahydraat) 5%, Quaternary Ammonia 2%, 30% Glycole, water.

4 Wij raden aan handschoenen en een veiligheids bril te dragen tijdens het verwerken van BORACOL . Bij het inslikken van BORACOL een dokter raadplegen. BORACOL gebruikt u volledig voor eigen risico, expertiseburo Kooistra is op generlei wijze verantwoordelijk voor de gevolgen van het gebruik van dit middel.