Example: tourism industry

Documents per a l'organització i la gestió dels centres

Documents per al'organitzaci i la gesti delscentres Gesti del personal docent 20/06/2018 ndexGesti del personal docent31 Assist ncia del personal docent32 Llic ncies i permisos33 Vacances44 Enc rrecs de serveis45 Registre d'abs Justificaci d'abs ncies formalitzades a l'aplicaci inform Comunicats de baixa per malaltia o incapacitat temporal76 Sup sits d'abs ncia i d'impuntualitat dels professors. Aplicaci de ladeducci proporcional de retribucions87 Aplicaci de la via disciplin ria98 Exercici del dret de vaga109 Substituci en cas d'abs ncia dels titulars1010 Requisit d'acc s i d'exercici dels llocs de treball que impliquencontacte habitual amb menors1011 Normativa d'aplicaci (gesti del personal docent)10 Gesti del personal docent2/11 Gesti del personal docent 1 Assist ncia del personal docent 2 Llic ncies i permisos El director o directora de cada centre ha d'assegurar-se que el centre disposa d'unsistema de control d'assist ncia i de puntualitat del personal docent.

Índex Gestió del personal docent 3 1 Assistència del personal docent 3 2 Llicències i permisos 3 3 Vacances 4 4 Encàrrecs de serveis 4 5 Registre d'absències 5

Information

Domain:

Source:

Link to this page:

Please notify us if you found a problem with this document:

Other abuse

Transcription of Documents per a l'organització i la gestió dels centres

1 Documents per al'organitzaci i la gesti delscentres Gesti del personal docent 20/06/2018 ndexGesti del personal docent31 Assist ncia del personal docent32 Llic ncies i permisos33 Vacances44 Enc rrecs de serveis45 Registre d'abs Justificaci d'abs ncies formalitzades a l'aplicaci inform Comunicats de baixa per malaltia o incapacitat temporal76 Sup sits d'abs ncia i d'impuntualitat dels professors. Aplicaci de ladeducci proporcional de retribucions87 Aplicaci de la via disciplin ria98 Exercici del dret de vaga109 Substituci en cas d'abs ncia dels titulars1010 Requisit d'acc s i d'exercici dels llocs de treball que impliquencontacte habitual amb menors1011 Normativa d'aplicaci (gesti del personal docent)10 Gesti del personal docent2/11 Gesti del personal docent 1 Assist ncia del personal docent 2 Llic ncies i permisos El director o directora de cada centre ha d'assegurar-se que el centre disposa d'unsistema de control d'assist ncia i de puntualitat del personal docent.

2 Aquest sistema hade formar part de les normes d'organitzaci i funcionament del centre. Ha d'inclouretant les activitats d'horari setmanal fix com les reunions d'horari no fix. El personal docent est obligat a complir l'horari establert al document "Personaldocent", de l' mbit d'organitzaci del centre, i el calendari d'activitats establert en laprogramaci general anual del centre. Tamb est obligat a assistir als claustres, a lesreunions dels mbits de coordinaci que correspongui i a les altres reunionsextraordin ries no previstes en la programaci general anual del centre que siguindegudament convocades pel director o directora. Les faltes d'assist ncia s n justificades quan hi ha una llic ncia o perm s llic ncies estan regulades en l'article 95 del Decret legislatiu 1/1997, de 31d'octubre, pel qual es refonen en un text nic els preceptes de determinats textos legalsvigents a Catalunya en mat ria de funci p blica.

3 Els permisos estan regulats al Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual esrefonen en un text nic els preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunyaen mat ria de funci p blica; a la Llei 8/2006, de 5 de juliol, de mesures de conciliaci de la vida personal, familiar i laboral del personal al servei de les administracionsp bliques de Catalunya, modificada per la Llei 5/2012, del 20 de mar , de mesuresfiscals, financeres i administratives i de creaci de l'impost sobre les estades enestabliments tur stics, i al Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel quals'aprova el text ref s de la Llei de l estatut b sic de l empleat p blic. Respecte delpersonal laboral, cal tenir en compte tamb el que s'estableix en el VI Conveni col lectiu nic. En el Portal de centre del Departament d'Ensenyament s'especifiquen els contingutsrellevants en mat ria de llic ncies i permisos i de les normes que els regulen; tamb elsaspectes de procediment associats a la petici i concessi i els models per sol licitar-los.

4 Els dies d'assumptes particulars (que s'estableixen al Reial decret legislatiu 5/2015, de30 d octubre, pel qual s'aprova el text ref s de la Llei de l'estatut b sic de l'empleatp blic) es consideren inclosos en els per odes de vacances escolars intercalats en elcurs, en els quals no s'exigeix la pres ncia al centre, ja que durant el per ode lectiu noGesti del personal docent3/11ll 3 Vacances Les vacances anuals retribu des per cada any complet de servei s n de 22 dies h bilsde durada, o la part proporcional que correspongui quan el temps realment treballatsigui inferior a un any. En el c mput dels dies de vacances, els dissabtes no tenen laconsideraci de dies h bils. Les vacances anuals es fan durant el mes d'agost. No obstant aix , si el perm s dematernitat, adopci o acolliment o paternitat, coincideix amb el per ode de vacances, lapersona afectada les pot gaudir quan hagi acabat el perm s.

5 Tamb , en cas de baixaper incapacitat temporal que impedeixi el gaudi de les vacances durant el mes d'agost,es podran fer en el moment de la reincorporaci de la baixa, sempre que no hagintranscorregut m s de 18 mesos a partir del 31 d'agost de l'any que s'hagin originat. Al personal inter que durant el mes d'agost estigui en situaci de maternitat, adopci oacolliment, paternitat, incapacitat temporal o compactaci de la reducci de jornada percura de fill o filla, que canvi de serveis territorials o del Consorci d'Educaci deBarcelona, o de jornada o que no tingui nomenament l'1 de setembre del curs seg ent,se li liquidar el per ode de vacances. El professorat que es jubili t dret a gaudir immediatament abans del dia de la jubilaci dels dies de vacances meritats des de l'1 de setembre anterior a aquesta data.

6 Simprescindible presentar la sol licitud de vacances amb un mes d'antelaci a la datad'inici del seu gaudiment. Les persones que es jubilin no poden optar pel cobrament dels dies de vacancesmeritats, excepte en el cas que sigui impossibles gaudir-ne per trobar-se en situaci d'incapacitat temporal, situaci en qu es liquidaran d'ofici. 4 Enc rrecs de serveis Que hi hagi l'acord per escrit del docent s'organitzi el sistema adequat d'atenci als alumnes durant el per ode que duril'enc rrec de serveis. es pot garantir que "la mateixa unitat org nica on es presten els serveis assumir sense dany per a terceres persones o per a la mateixa organitzaci les tasques delfuncionari o funcion ria al qual es concedeix el perm s", condici a la qual la Lleisubordina la concessi del perm inter s del centre, el director o directora pot assignar un enc rrec de serveis aqualsevol docent, sempre que es compleixin les condicions seg ents:Els enc rrecs de serveis s'han de comunicar al claustre i han de quedar registrats al'aplicaci inform tica, a disposici de la Inspecci d'Educaci.

7 En cap cas no podensuperar els cinc dies lectius a l'any per docent, llevat que es refereixin a activitats deformaci incloses en el Pla de formaci permanent que no afectin l'horari lectiu del personal docent4 5 Registre d'abs ncies Abs ncia per motius de salut de durada m xima de tres dies consecutius Abs ncia per assist ncia a consulta m dica Abs ncia justificada per concessi de llic ncia o perm s Enc rrec de serveis Formaci Justificaci d'abs ncies formalitzades a l'aplicaci inform tica Els directors dels centres han de registrar les abs ncies justificades i injustificades delpersonal adscrit al centre mitjan ant l'aplicaci inform tica de l'expedient d'abs ncies,disponible al portal ATRI (Gesti del temps > Expedients docents). S'ha d'especificar elmotiu de l'abs ncia justificada segons la classificaci seg ent:El director o directora del centre ha d'arxivar i tenir a disposici de les personesafectades, de la Inspecci d'Educaci i del consell escolar la documentaci internaemprada per fer el control de les abs ncies i dels justificants presentats.

8 Tanmateix, encap cas no es poden conservar els justificants documentals que continguin dades sobrela salut de les persones (dades sobre el diagn stic, les proves m diques que s' ), els quals s'han de retornar als interessats. Si es retorna la documentaci justificativa cal deixar const ncia, a l'apartat Observacions, que l'abs ncia ha estatjustificada correctament mitjan ant la documentaci adequada i suficient. Dins dels deu primers dies del mes en curs s'han de trametre als serveis territorials o alConsorci d'Educaci de Barcelona, mitjan ant l'aplicaci inform tica abans esmentada,les abs ncies justificades i les injustificades. En cas d'abs ncia injustificada cal seguirel procediment especificat a l'apartat Sup sits d'abs ncia i d'impuntualitat delsprofessors. Aplicaci de la deducci proporcional de retribucions.

9 En aquests casos cal que el director o directora del centre segueixi les instruccionsespec fiques per a la justificaci d'abs ncies formalitzades a l'aplicaci inform tica i perals comunicats de baixa per malaltia o incapacitat temporal .Abs ncies per motius de salut de durada m xima de tres dies consecutius Les abs ncies produ des per motius de salut durant la jornada de treball o abans delseu inici, de una durada m xima de tres dies consecutius, s'han d'acreditardocumentalment mitjan ant una justificaci de pres ncia o un document acreditatiud'atenci m dica, on ha de constar el nom i cognoms del pacient, la data d'atenci Gesti del personal docent5 primeres 30 hores laborables d'abs ncia en un mateix curs escolar, o les quecorresponguin en funci de la jornada redu da i del temps de prestaci de serveissempre que resultin justificades segons s'estableix en aquest apartat; les abs ncies derivades de malalties de car cter cr nic, sempre que es justifiquinadientment.

10 M dica i les dades identificatives del centre o consulta m dica. Aquestes abs ncies tamb es podran acreditar mitjan ant declaraci responsable del'interessat, de conformitat amb el model "Declaraci responsable justificativad'abs ncia per motius de salut o d'assist ncia a consulta m dica", disponible al Portalde centre del Departament d'Ensenyament. Les abs ncies justificades per motius de salut comporten el mateix descompte del 50%de les retribucions que s'estableix per als tres primers dies d'abs ncia per incapacitattemporal. No obstant aix , no comporten descomptes retributius: Els justificants o la declaraci responsable s'han de fer arribar al director o directora delcentre on la persona presta serveis, el mateix dia que aquest es reincorpora al lloc detreball. Els interessats podran consultar el saldo d'hores d'abs ncia per motius de salutal portal ATRI (Gesti del Temps > Expedient d'absentisme).


Related search queries