Example: confidence

FRA QUAI E C NÇOI S E L E ND ERA R P T OURS …

Copyright 2015, Rick Steves Europe, Inc. These maps are excerpted from the guidebook Rick Steves Paris by Rick Steves and Gene Openshaw. Published by Avalon Travel Publishing, available at Paris WalkA UDIOA UDIOTOURSS e i n e R i v e rPlace del Od onPlaceMaubertPlace du ParvisPlaceSt. Andr -des-ArtsPlaceSt. MichelPlacedu Ch teletPlace DauphineSquareVivianiIle dela Cit B O U L E V A R D S T. G E R M A I NR U E D E R I V O L IPont NeufCh teletCit H telde VilleSt. MichelSt. MichelCluny LaSorbonneMaubert-Mutualit Od onSt.

© Copyright 2015, Rick Steves’ Europe, Inc. These maps are excerpted from the guidebook Rick Steves’ Paris by Rick Steves and Gene Openshaw.

Information

Domain:

Source:

Link to this page:

Please notify us if you found a problem with this document:

Other abuse

Transcription of FRA QUAI E C NÇOI S E L E ND ERA R P T OURS …

1 Copyright 2015, Rick Steves Europe, Inc. These maps are excerpted from the guidebook Rick Steves Paris by Rick Steves and Gene Openshaw. Published by Avalon Travel Publishing, available at Paris WalkA UDIOA UDIOTOURSS e i n e R i v e rPlace del Od onPlaceMaubertPlace du ParvisPlaceSt. Andr -des-ArtsPlaceSt. MichelPlacedu Ch teletPlace DauphineSquareVivianiIle dela Cit B O U L E V A R D S T. G E R M A I NR U E D E R I V O L IPont NeufCh teletCit H telde VilleSt. MichelSt. MichelCluny LaSorbonneMaubert-Mutualit Od onSt.

2 MichelRUE DU TEMPLEB L V D . S I C H E LB L V D . S T M I C H E LQUAI DE CONTIR U E R A C I N ED A N T E R U E D E S B E R N A R D I N SG A L A N D ER U E D E L A H A R P ER . D E L A H U C H E T T ERUE DE L'ARBRE-SECQUAI DE L'HORLOGEQ U A I D E L A C O R S EP O N TS T. L O U I SRUE STE. CROIX DE LA BRETTONERIER U E D A U P H I N ER . D A N T O NRUE D ESCARTES QUAI D'ORL ANSR U E D EL U T E C E RUE ST. ANDRE-DES-ARTSAUGUSTINSR. DES GRANDS- R.

3 JARD I N E TR . D E S H A L L E SQUAI FRAN OIS MITTERAND QUAI DU LOUVREQ U A I D E L A M E G I S S E R I ER U E D U R E N A R DR U E S T. J A C Q U E SQ U A I D E L A T O U R N E L L EQUAI DE GESVRES QUAI DE L'HOTEL DE VILLE QUAI DES CELESTINSRUE LA GRANGER. DE VAUGIRARDB L V D . D E S E B A S T O P O LP O N TD A R C O L ER U E D A R C O L EP O N TN O T R E D A M EC H A N G EP O N T A UB L V D.

4 D U PA L A I SP O N T. S I C H E LR U E D E L A C I T EP O N TP E T I TP O N T A UD O U B L EP O N T D E L A R C H V E C H EP O N T N E U FR . S T E .S E V E R I NQUAI DE MONTEBELLOR U E D E L A H A R P ERUE CHANOINESSENOTRE-DAMESAINTE-CHAPELLES T. MERRISORBONNECLUNY MUSEUMHOTELDE VILLES JACQUESFLOWERMARKETBOATSARCHAEO-LOGICALC RYPTCLOCKPALAISDE JUSTICECHARLEMAGNESTATUEGOODPICNIC SPOTRESTAURANTSON BARGESTOWERENTRANCEEXITL ANNEXECAFESTATUE OFHENRY IVRESTAURANTSRIGHTLEFTBANKBANKTo OrsayTOURBEGINSTOURENDSGROCERYSTOREAU BOUGNANTERESTAURANTCAVEAUDU Paris: The City wTour Begins Notre-DameePoint ZerorNotre-Dame s Fa adetNotre-Dame s InterioryNotre-Dame s Side ViewuDeportation MemorialiIle St.

5 LouisoLeft BankaPlace Viviani Medieval ParissShakespeare and CompanydLatin Quarterf Boulevard St. MichelgPlace St. Michel hSte-Chapelle ExteriorjSte-Chapelle Stained GlasskSte-Chapelle Up CloselConciergerie;Conciergerie to Place Dauphine2)Place Dauphine2!Pont Neuf & River Seine200 Yards200 Meters Copyright 2015, Rick Steves Europe, Inc. These maps are excerpted from the guidebook Rick Steves Paris by Rick Steves and Gene Openshaw. Published by Avalon Travel Publishing, available at Paris WalkA UDIOA UDIOTOURSR U E D U C L O I T R E N O T R E D A MEP O N T A U D O U B L ER U E D A R C O L ETRANSEPTNAVEAMBULATORYCHOIRALTARENTEREA STNORTHSOUTHWESTCOLUMNSPOINT ZEROS du ParvisCHARLEMAGNESTATUEBEST FLYING BUTTRESSESVIEWEXITToTreasuryTo Viewof FlyingBu ressesToTowe rsTo Archaeological Crypt &Place St.

6 MichelTo Cit & St. MichelWC20 Meters20 YardsAView of NaveBGlass-Walled Confessional RoomCJoan of Arc StatueDChoir WallsEChapels & ExhibitsFSt. Genevi ve Reliquary GMore ChapelsNotre-Dame InteriorSainte-ChapelleCourtyardBLVD. DU PALAISJESUS PASSION SCENESCAMPAIGN OFHOLOFERNESHELENA INJERUSALEMROSEWINDOWENTRANCE INTO LOWER CHAPEL GENESIS SCENESLIFE OF MOSESMORE PEEK-A-BOOWINDOWALTAREXITPALAISDE JUSTICETICKETS(BUILDING SURROUNDSSAINTE-CHAPELLE)SOUVENIR SHOP & ANNEXE CAF STAIRSSPIRALSTAIRCASESBUTTRESSESENTRANCE &SECURITY CHECKTo Notre-Dame& Latin QuarterSTAINED GLASSBUTTRESSESWC20 Yards20 MetersSainte-ChapelleSeine RiverPONT AUDOUBLEP lace du ParvisBOREDGARGOYLE28 KINGSOF JUDAHST.

7 DENISGARGOYLESMARYIN ROSEWINDOWENTEREXITPOINTZEROCHARLEMAGNES TATUETOWERENTRANCEDRINKINGFOUNTAINHOTELD IEUENTHRALLEDTOURISTSPORTALOF (HOLDINGHIS HEAD)To Sai nte-ChapelleTo View Of FlyingBu resses &DeportationMemorialTo Left Bank& LatinQuarterToRightBankTo Archaeological Crypt & Place St. Michel WO W-WHAT AGREAT VIEW! WCNotre-Dame Faca


Related search queries