Example: quiz answers

HAPPY BIRTHDAY - Dr. Uke

HAPPY BIRTHDAY 3/4 123 12 (slow count) Key of F HAPPY BIRTHDAY to you, HAPPY BIRTHDAY to you, (pause) HAPPY BIRTHDAY , dear Blankety Blank, HAPPY BIRTHDAY to you. Key of C HAPPY BIRTHDAY to you, HAPPY BIRTHDAY to you, (pause) HAPPY BIRTHDAY , dear Blankety Blank, HAPPY BIRTHDAY to you. Key of G HAPPY BIRTHDAY to you, HAPPY BIRTHDAY to you, (pause) HAPPY BIRTHDAY , dear Blankety Blank, HAPPY BIRTHDAY to you.

HAPPY BIRTHDAY 3/4 123 12 (slow count) Key of F Happy Birthday to you, Happy Birthday to you, (pause) Happy Birthday, dear Blankety Blank, Happy Birthday to you.

Tags:

  Happy, Birthday, Happy birthday

Information

Domain:

Source:

Link to this page:

Please notify us if you found a problem with this document:

Other abuse

Transcription of HAPPY BIRTHDAY - Dr. Uke

1 HAPPY BIRTHDAY 3/4 123 12 (slow count) Key of F HAPPY BIRTHDAY to you, HAPPY BIRTHDAY to you, (pause) HAPPY BIRTHDAY , dear Blankety Blank, HAPPY BIRTHDAY to you. Key of C HAPPY BIRTHDAY to you, HAPPY BIRTHDAY to you, (pause) HAPPY BIRTHDAY , dear Blankety Blank, HAPPY BIRTHDAY to you. Key of G HAPPY BIRTHDAY to you, HAPPY BIRTHDAY to you, (pause) HAPPY BIRTHDAY , dear Blankety Blank, HAPPY BIRTHDAY to you.

2 Key of D HAPPY BIRTHDAY to you, HAPPY BIRTHDAY to you, (pause) HAPPY BIRTHDAY , dear Blankety Blank, HAPPY BIRTHDAY to you. Key of A HAPPY BIRTHDAY to you, HAPPY BIRTHDAY to you, (pause) HAPPY BIRTHDAY , dear Blankety Blank, HAPPY BIRTHDAY to you. HAPPY BIRTHDAY 3/4 123 12 Key of F: F C7 F HAPPY BIRTHDAY to you, HAPPY BIRTHDAY to you, F7 Bb F C7 F HAPPY BIRTHDAY , dear Blankety Blank, HAPPY BIRTHDAY to you.

3 Key of C: C G7 C HAPPY BIRTHDAY to you, HAPPY BIRTHDAY to you, C7 F C G7 C HAPPY BIRTHDAY , dear Blankety Blank, HAPPY BIRTHDAY to you. Key of G: HAPPY BIRTHDAY to you, HAPPY BIRTHDAY to you, G7 C G D7 G HAPPY BIRTHDAY , dear Blankety Blank, HAPPY BIRTHDAY to you. Key of D: D A7 D HAPPY BIRTHDAY to you, HAPPY BIRTHDAY to you, D7 G D A7 D HAPPY BIRTHDAY , dear Blankety Blank, HAPPY BIRTHDAY to you.

4 Key of A: A E7 A HAPPY BIRTHDAY to you, HAPPY BIRTHDAY to you, A7 D A E7 A HAPPY BIRTHDAY , dear Blankety Blank, HAPPY BIRTHDAY to you.


Related search queries