Example: bachelor of science

Inhalatieprotocol dosisaërosol Aerochamber met …

Naam: _____Datum: _____Instructeur: _____Inhalatieprotocol dosisa rosol Aerochamber - versie mogelijk gemaakt door Co peratie VGZI nhalatieprotocol dosisa rosol Aerochamber met mondstuk (voor volwassenen)Pati nteninformatie 1. Bespreek het doel en de werking van de een nieuwe dosisa rosol met Aerochamber schudden en 3-4 doses wegspuiten. Als de dosisa rosol met Aerochamber 1 week of langer niet is gebruikt schudden en 1 dosis wegspuiten. 2. De mond moet leeg zijn. 3. Houd de Aerochamber horizontaal. 4. Verwijder de beschermdop. 5. Plaats de dosisa rosol met de opening naar beneden in de Aerochamber . 6. Schud de dosisa rosol met Aerochamber in z n geheel. De dosisa rosol met Aerochamber is nu klaar voor gebruikDe inhalatie 7.

Naam: _____ Datum: _____ Instructeur:

Information

Domain:

Source:

Link to this page:

Please notify us if you found a problem with this document:

Other abuse

Transcription of Inhalatieprotocol dosisaërosol Aerochamber met …

1 Naam: _____Datum: _____Instructeur: _____Inhalatieprotocol dosisa rosol Aerochamber - versie mogelijk gemaakt door Co peratie VGZI nhalatieprotocol dosisa rosol Aerochamber met mondstuk (voor volwassenen)Pati nteninformatie 1. Bespreek het doel en de werking van de een nieuwe dosisa rosol met Aerochamber schudden en 3-4 doses wegspuiten. Als de dosisa rosol met Aerochamber 1 week of langer niet is gebruikt schudden en 1 dosis wegspuiten. 2. De mond moet leeg zijn. 3. Houd de Aerochamber horizontaal. 4. Verwijder de beschermdop. 5. Plaats de dosisa rosol met de opening naar beneden in de Aerochamber . 6. Schud de dosisa rosol met Aerochamber in z n geheel. De dosisa rosol met Aerochamber is nu klaar voor gebruikDe inhalatie 7.

2 Ga rechtop zitten of staan, het hoofd iets achterover. 8. Plaats het mondstuk tussen de tanden en sluit de lippen eromheen. 9a. De standaardmethode Adem langzaam en volledig uit. Druk de dosisa rosol 1 keer in bij het begin van een langzame inademing (de Flow-Vu indicator beweegt naar de mond toe) 5 keer rustig in- en uitademen door de Aerochamber . 9b. Als de standaardmethode niet bevalt: 1-teug methode: Adem langzaam en volledig uit. Druk de dosisa rosol 1 keer in bij het begin van een langzame inademing(de Flow-Vu indicator beweegt naar de mond toe) E n keer langzaam maar diep inademen en vervolgens 10 seconden de adem vasthouden. 10. Bij een fluittoon tijdens het inhaleren minder krachtig inhaleren. 11. Indien meerdere doseringen per keer zijn voorgeschreven, herhalen vanaf punt 6.

3 12. Verwijder de dosis-aerosol van de Aerochamber , plaats het beschermdopje terug. 13. Na inhalatie van inhalatiecorticostero den de mond en keel spoelen: het eerste slokjegorgelen en uitspugen, het tweede slokje doorslikken of zo nodig iets eten of : _____Datum: _____Instructeur: _____Inhalatieprotocol dosisa rosol Aerochamber - versie mogelijk gemaakt door Co peratie VGZS choonmaken ( Aerochamber n maal per week) 14. Haal de Aerochamber uit elkaar. 15. Was de onderdelen in een schoon afwassopje. 16. De Aerochamber niet afspoelen, niet afdrogen. 17. Laat de Aerochamber aan de lucht 18. Bereken wanneer de dosisaerosol leeg zal zijn. Op de zijkant van de dosisaerosol staat hoeveel doses erin zitten; eventueel de doses turven en de datum van aanbreken noteren.

4 Sommige dosisaerosolen hebben een teller. 19. Bewaar de dosisaerosol op kamertemperatuur. Let op schimmelvorming bij het mondstuk van de Aerochamber . 20. De Aerochamber eenmaal per jaar vervangen. Tenslotte 21. Verwijs naar een filmpje dat aansluit bij dit Inhalatieprotocol .


Related search queries