Example: quiz answers

Installatie Thuiswerkplek Software - thuis.middin.nl

Installatie Thuiswerkplek Software Versie Thuiswerkplek Software Installatie Als je gebruik wilt maken van de thuiswerk Middin moet er Software worden ge nstalleerd op de pc. In deze instructie een uitleg hoe je dit moet doen Ga naar de Site: ( Zonder www ervoor ). In de balk met de menu items kiezen voor Klik vervolgens op de volgende link NB : Deze Software is alleen geschikt voor: Microsoft Windows XP. Microsoft Windows Vista Microsoft Windows 7. Na het klikken krijg je een venster zoals rechts is aangegeven. Dit kan per besturingssysteem anders zijn. instructies gebruik Thuiswerkplek Pagina 2 van 8. Ga naar de directory waar je de Software wilt opslaan, in ons voorbeeld C:\Temp Druk op Druk op instructies gebruik Thuiswerkplek Pagina 3 van 8.

Instructies gebruik thuiswerkplek Pagina 2 van 8 Thuiswerkplek software installatie Als je gebruik wilt maken van de thuiswerk Middin moet er software

Tags:

  Installatie, Instructies

Information

Domain:

Source:

Link to this page:

Please notify us if you found a problem with this document:

Other abuse

Transcription of Installatie Thuiswerkplek Software - thuis.middin.nl

1 Installatie Thuiswerkplek Software Versie Thuiswerkplek Software Installatie Als je gebruik wilt maken van de thuiswerk Middin moet er Software worden ge nstalleerd op de pc. In deze instructie een uitleg hoe je dit moet doen Ga naar de Site: ( Zonder www ervoor ). In de balk met de menu items kiezen voor Klik vervolgens op de volgende link NB : Deze Software is alleen geschikt voor: Microsoft Windows XP. Microsoft Windows Vista Microsoft Windows 7. Na het klikken krijg je een venster zoals rechts is aangegeven. Dit kan per besturingssysteem anders zijn. instructies gebruik Thuiswerkplek Pagina 2 van 8. Ga naar de directory waar je de Software wilt opslaan, in ons voorbeeld C:\Temp Druk op Druk op instructies gebruik Thuiswerkplek Pagina 3 van 8.

2 Klik met je rechter muisbutton op het bestand met de naam. En selecteer de optie Druk op instructies gebruik Thuiswerkplek Pagina 4 van 8. Laat de locatie van de map standaard staan en druk op Druk vervolgens op instructies gebruik Thuiswerkplek Pagina 5 van 8. Dubbel klik op het bestand in de map. Druk op Druk op om de Installatie af te ronden. instructies gebruik Thuiswerkplek Pagina 6 van 8. Gebruik Thuis werkplek Middin Ga terug naar de site: ( Zonder www ervoor ). Daar staat een knop Thuiswerkplek Als je daarop hebt geklikt zie je de volgende link staan Ga naar Thuiswerkplek inlogpagina. Klik de optie aan. Je krijgt vervolgens de volgende inlogpagina.

3 Login met je eigen inlognaam en wachtwoord. Klik vervolgens op Log in instructies gebruik Thuiswerkplek Pagina 7 van 8. Daarna verschijnt er een icoontje met de naam als je daarop klikt dan gaat Citrix laden en kom je op de Desktop van Middin met al uw applicaties. Mocht je niet lukken kan je uiteraard tijdens kantoor uren bellen met de helpdesk 070 4470488. instructies gebruik Thuiswerkplek Pagina 8 van 8.


Related search queries