Example: dental hygienist

Jeanne Hendrickx - hansenbvba.be

Met een hart vol verdriet, maar dankbaar voor alle liefde Jeanne leeft verder in de harten van: die wij van haar mochten ontvangen, Jean en Jeannine PREUVENEERS-VANTHIENEN. geven wij kennis van het plotselinge heengaan Gert en V ronique FREDERICKX-PREUVENEERS. van ons make en peet. Noa, Tessa Florent en Monique VANTHIENEN-STRUYS. Gerry en Lieve VANTHIENEN-VAN LISHOUT. Jorn Mevrouw Georges en Denise BLOCKX-VANHIENEN. Jeanne Hendrickx Kris en Annick CELIS-BLOCKX. Nico en Evy BLOCKX-VERBINNEN. Rune, Mirthe weduwe van de heer Andr en Rony WOUTERS-VANTHIENEN. Geert en Veerle GELLENS-WOUTERS. Calixte Vanthienen 1985 Lennert, Britt Geert en Sofie WOUTERS-BLOEMMEN. Anouk, Nio Lid van Samana Kortenaken Patrick en Sonja VANTHIENEN-MATHUES. Gwendolyne VANTHIENEN en Kenny SPIRTITUS. Geboren te Geetbets op 2 juni 1921 Brend VANTHIENEN. en thuis plots overleden te Waanrode op 1 maart 2018. haar kinderen, klein- en achterkleinkinderen. Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen van Jeanne tijdens de uitvaartplechtigheid in de aula van het uitvaartcentrum Hansen te Geetbets op woensdag 7 maart 2018 om 10 uur.

Mevrouw Jeanne Hendrickx weduwe van de heer Calixte Vanthienen † 1985 Lid van Samana Kortenaken Geboren te Geetbets op 2 juni 1921 en thuis plots overleden te Waanrode op 1 maart 2018.

Information

Domain:

Source:

Link to this page:

Please notify us if you found a problem with this document:

Other abuse

Transcription of Jeanne Hendrickx - hansenbvba.be

1 Met een hart vol verdriet, maar dankbaar voor alle liefde Jeanne leeft verder in de harten van: die wij van haar mochten ontvangen, Jean en Jeannine PREUVENEERS-VANTHIENEN. geven wij kennis van het plotselinge heengaan Gert en V ronique FREDERICKX-PREUVENEERS. van ons make en peet. Noa, Tessa Florent en Monique VANTHIENEN-STRUYS. Gerry en Lieve VANTHIENEN-VAN LISHOUT. Jorn Mevrouw Georges en Denise BLOCKX-VANHIENEN. Jeanne Hendrickx Kris en Annick CELIS-BLOCKX. Nico en Evy BLOCKX-VERBINNEN. Rune, Mirthe weduwe van de heer Andr en Rony WOUTERS-VANTHIENEN. Geert en Veerle GELLENS-WOUTERS. Calixte Vanthienen 1985 Lennert, Britt Geert en Sofie WOUTERS-BLOEMMEN. Anouk, Nio Lid van Samana Kortenaken Patrick en Sonja VANTHIENEN-MATHUES. Gwendolyne VANTHIENEN en Kenny SPIRTITUS. Geboren te Geetbets op 2 juni 1921 Brend VANTHIENEN. en thuis plots overleden te Waanrode op 1 maart 2018. haar kinderen, klein- en achterkleinkinderen. Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen van Jeanne tijdens de uitvaartplechtigheid in de aula van het uitvaartcentrum Hansen te Geetbets op woensdag 7 maart 2018 om 10 uur.

2 De families Hendrickx -FOURIE en VANTHIENEN-LAEREMANS. Samenkomst aan het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat 76, 3450 Geetbets om uur. Met dank aan de huisartsenpraktijk De Roo-Vannerem. De begraving op de begraafplaats te Kortenaken zal plaatshebben in intieme kring. Met bijzondere dank aan Rony en Andr . U kan Jeanne een laatste groet brengen in het Rouwadres: uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat 76, 3450 Geetbets, Familie Jeanne Hendrickx op dinsdag 6 maart 2018 van 19 tot uur. p/a Dorpsstraat 76, 3450 Geetbets Uitvaartverzorging bvba Geetbets 011 58 73 46 & Zelem-Halen 013 44 43 43. Online condoleren.


Related search queries