Example: tourism industry

Şırnak Üniversitesi Rektörlüğünden: 4/B SÖZLEŞMELİ ...

Rnak niversitesi Rekt rl nden: 4/B S ZLE MEL PERSONEL ALIM LANI. niversitemize 657 say l Devlet Memurlar Kanunu'nun 4. maddesinin (B) f kras na g re istihdam edilmek zere tarihli ve 7/15754 say l Bakanlar Kurulu Karar ile y r rl e konulan "S zle meli Personel al t r lmas na li kin Esaslar" da yer alan Ek 2. maddesinin (b). f kras gere ince Yaz l ve/veya s zl s nav yap lmaks z n, KPSS (B) grubu puan s ralamas esas al nmak suretiyle s zle meli personel al nacakt r. LAN PUAN. UNVANI ADET C NS YET REN M ARANAN N TEL KLER. KODU T R . 1- Orta retim (Lise ve Dengi) mezunu olmak, 2- Temizlik g revinin devaml yapmas na engel olabilecek hastal k ve benzeri engelleri bulunmamak, 3- htiya halinde vardiyal al ma d zenine uyum Destek S-1 9 Erkek Lise KPSSP94 sa lamak.

herhangi bir tebligat yapılmayacaktır. E. TEMİZLİK GÖREVLİSİ GÖREV TANIMI Üniversitemiz mekanlarının ana girişi ve çevresi dahil; sınıflar, laboratuvarlar, salonlar ve

Tags:

  Tebligat

Information

Domain:

Source:

Link to this page:

Please notify us if you found a problem with this document:

Other abuse

Transcription of Şırnak Üniversitesi Rektörlüğünden: 4/B SÖZLEŞMELİ ...

1 Rnak niversitesi Rekt rl nden: 4/B S ZLE MEL PERSONEL ALIM LANI. niversitemize 657 say l Devlet Memurlar Kanunu'nun 4. maddesinin (B) f kras na g re istihdam edilmek zere tarihli ve 7/15754 say l Bakanlar Kurulu Karar ile y r rl e konulan "S zle meli Personel al t r lmas na li kin Esaslar" da yer alan Ek 2. maddesinin (b). f kras gere ince Yaz l ve/veya s zl s nav yap lmaks z n, KPSS (B) grubu puan s ralamas esas al nmak suretiyle s zle meli personel al nacakt r. LAN PUAN. UNVANI ADET C NS YET REN M ARANAN N TEL KLER. KODU T R . 1- Orta retim (Lise ve Dengi) mezunu olmak, 2- Temizlik g revinin devaml yapmas na engel olabilecek hastal k ve benzeri engelleri bulunmamak, 3- htiya halinde vardiyal al ma d zenine uyum Destek S-1 9 Erkek Lise KPSSP94 sa lamak.

2 Personeli 4- Erkek adaylar i in askerli ini yapm olmak, 5- 2020 KPSSP94 puan en az 60 olmak. 6- Son ba vuru tarihi itibar yla 35 ya n doldurmam . olmak. niversitemiz konukevinde g revlendirilmek zere;. 1-Orta retim (Lise ve Dengi) mezunu olmak, 2-Temizlik g revinin devaml yapmas na engel olabilecek hastal k ve benzeri engelleri bulunmamak, Destek S-2 2 Kad n Lise KPSSP94 3- htiya halinde vardiyal al ma d zenine uyum Personeli sa lamak. 4-2020 KPSS94 puan en az 60 olmak. 5-Son ba vuru tarihi itibar yla 35 ya n doldurmam . olmak. 1-Orta retim kurumlar n n Tesisat Teknolojisi ve klimlendirme Alan ve Dallar ndan mezun olmak. S-3 Teknisyen 1 Erkek Lise KPSSP94 2-2020 KPSS94 puan en az 60 olmak. 3-Son ba vuru tarihi itibar yla 35 ya n doldurmam . olmak. NOT: S zle meli Personel al t r lmas na li kin Esaslar uyar nca s zle meli personelin ba ka bir kuruma naklen tayini m mk n de ildir.

3 A. ADAYLARDA ARANACAK ARTLAR. 1- T rkiye Cumhuriyeti vatanda olmak. 2- 657 say l Devlet Memurlar Kanunu'nun 48'inci maddesinde belirtilen artlar ta mak, 3- Ba vuru tarihi itibariyle 18 ya n tamamlam olmak, 4- Kamu haklar ndan mahrum bulunmamak, 5- T rk Ceza Kanununun 53. maddesinde belirtilen s reler ge mi olsa bile; kasten i lenen bir su tan dolay bir y l veya daha fazla s reyle hapis cezas na ya da affa u ram olsa bile devletin g venli ine kar su lar, Anayasal d zene ve bu d zenin i leyi ine kar su lar, milli savunmaya kar su lar, devlet s rlar na kar su lar ve casusluk, zimmet, irtikap, r vet, h rs zl k, doland r c l k, sahtecilik, g veni k t ye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat kar t rma, edimin iflas na fesat kar t rma, su tan kaynaklanan mal varl de erini aklama veya ka ak l k su lar ndan mahkum olmamak, 6- Askerlik durumu itibariyle.

4 A) Askerlikle ili i i bulunmamak, b) Askerlik a na gelmemi olmak, c) Askerlik a na gelmi ise muvazzaf askerlik hizmetini yapm yahut ertelenmi veya yedek s n fa ge irilmi olmak, 7- T m unvanlar i in 657 say l Kanunun 53' nc maddesi h k mleri sakl kalmak kayd yla g revini devaml yapmas na engel olabilecek ak l hastal ve fiziki engeli bulunmamak, (Atama yap ld ktan sonra sa l k kurulu undan al nacak heyet raporu ile bu durumu belgelendirmek.). 8- e itli KHK ile kamu g revinden kar lmam olmak, 9- Son 1 (bir) y l i erisinde s zle meli personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet s zle mesi esaslar na ayk r hareket etmesi nedeniyle kurumlar nca s zle melerinin feshedilmemi olmas veya s zle me d nemi i erisinde Bakanlar Kurulu karar ile belirlenen istisnalar hari s zle mesini tek tarafl feshetmemi olmak.

5 10- Belirtilen renim d zeyi mezunu olmak, aranan nitelikleri ta mak ve belgelendirmek. 11- Orta retim mezunlar i in 2020 KPSS (B) grubu KPSS P94 puan na sahip olmak, 12- Herhangi bir sosyal g venlik kurumundan emeklilik veya ya l l k ayl alm yor olmak, 13- Temizlik G revlisi olarak al acaklar i in a a da belirtilen Temizlik G revlisi . Tan m nda belirtilen hususlara uygun al ma yapmak, 14- Tercih edilecek pozisyonun kar s nda yer alan artlar ta yor olmak, 15- htiya halinde vardiyal al ma yapmak ve vardiyal al maya engel bir durumu bulunmamak. B. BA VURUDA STEN LEN BELGELER. 1- Ba vuru formu ( adresinden temin edilecektir.). 2- N fus c zdan fotokopisi (e-Devlet zerinden al nan do rulama kodlu belge kabul edilecektir.). 3- Diploma veya mezuniyet belgesi fotokopisi (e-Devlet zerinden al nan do rulama kodlu belge kabul edilecektir.)

6 4- 2020 KPSS (B) grubu s nav sonu belgesi (e-Devlet zerinden al nan do rulama kodlu belge kabul edilecektir.). 5- Sicil Kayd belgesi 6- Foto raf (1 adet). 7- Askerlik Durum Belgesi Ger e e ayk r belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakk nda yasal i lem yap lacakt r. Ayr ca atamalar yap lm ise atamalar iptal edilecek, niversitemiz taraf ndan kendilerine bir bedel denmi ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir. Bu ki iler hi bir hak talebinde bulunamayacaklard r. C. BA VURU EKL , YER VE ZAMANI. Ba vuru Ba lama Tarihi: Ba vuru Biti Tarihi: (Saat mesai bitimine kadar). 1- Ba vuru tarihleri i inde internet sitesinde duyurular b l m nde bulunan ba vuru formunun eksiksiz bir ekilde doldurulup foto raf yap t rmak ve imzalamak suretiyle yukar da belirtilen belgelerle birlikte rnak niversitesi Personel Daire Ba kanl.

7 Mehmet Emin Acar Kamp s Rekt rl k Binas adresine ahsen veya posta yolu ile yap lacakt r. nternet, faks, e-posta vb. y ntemlerle yap lan ba vurular ile s resi i erisinde yap lmayan ba vurular ve eksik belge verenlerin ba vurular kabul edilmeyecektir. 2- Postada ya anan gecikmelerden dolay niversitemiz sorumlu olmayacakt r. 3- Adaylar sadece tek bir unvan i in ba vuru yapacaklard r. Birden fazla unvana ba vuru yapanlar n ba vurular ge ersiz say lacakt r. 4- Ba vuru formunu hatal dolduran, eksik ya da hatal belge ibraz edenlerin m racaatlar . kesinlikle kabul edilmeyecektir. D. SONU . 1- Ba vuru tarihinden sonra yap lan m racaatlar ile istenilen belgeleri eksik getiren ve nitelikleri uygun olmayan adaylar n m racaatlar na i lem yap lmayacakt r. 2- T m ba vurular ilgili alanlar n KPSS puan s ralamas na g re de erlendirilecektir.

8 KPSS puan ayn olan adaylar n olmas durumunda diploma (mezuniyet) puan na g re de erlendirme yap lacakt r. 3- Atanmaya hak kazanan as l ve yedek adaylar, ilan n ba vuru s resinin bitiminden itibaren en ge 15 (on be ) i g n i erisinde web sayfam zdan duyurulacakt r. 4- Her kadronun 4 (d rt) kat kadar yedek aday belirlenecektir. 5- Adaylar ba vuru sonu lar n ve i e ba lamalar i in gerekli evraklar ile evraklar n teslim edilece i yer ve zaman bilgilerini niversitemiz internet adresinden takip edebileceklerdir. 6- As l kazananlardan s resi i erisinde ba vurmayan veya aranan artlar ta mad tespit edilenlerin yerine yedek kazananlardan puan st nl ne g re atama yap lacakt r. 7- Atanmaya hak kazanan adaylar n sonu lar n ilan edilmesinden itibaren 15 (on be ) g n i erisinde istenilen belgeleri tamamlayarak rnak niversitesi Personel Daire Ba kanl na ahsen teslim etmesi gerekmektedir.

9 Bu s re i erisinde istenilen belgeleri teslim etmeyen adaylar atama hakk n kaybedecektir. ( stenilen belgeler ve gerekli bilgiler ayr ca duyurularda yay mlanacakt r.). 8- Ba vuru yapan adaylara evrak iadesi yap lmayacakt r. 9- Yerle tirme sonu lar na ili kin itirazlar, sonu lar n n ilan edilmesinden itibaren 5 (be ). i g n i inde yaz l olarak rnak niversitesi Personel Daire Ba kanl na ahsen veya posta yolu ile yap lacakt r. tirazlar, en fazla 10 (on) i g n i inde incelenerek karara ba lanacakt r. Sonucu adaya yaz l olarak bildirilecektir. Sonu lar n ilan edilmesinden itibaren 5 (be ) i g n . i inde postaya verilmeyen veya ahsen teslim edilmeyen itirazlar ile dilek esinde; kimlik numaras , ad , soyad , imza ve adres bilgileri bulunmayanlar n itirazlar ve e-posta ve belgege er (faks) ile yap lan itirazlar dikkate al nmayacakt r.

10 10- Yerle meye hak kazanan adaylarla g venlik soru turmas ve/veya ar iv ara t rmas . sonucu olumlu olmak kayd yla hizmet s zle mesi imzalanacakt r. S zle mede belirtilen artlar . yerine getirmeyen adaylar n s zle meleri bir ay i erisinde feshedilecektir. 11- Web sitemizden yap lan ilanlar tebli mahiyetinde olaca ndan, ilgililere ayr ca herhangi bir tebligat yap lmayacakt r. E. TEM ZL K G REVL S G REV TANIMI. niversitemiz mekanlar n n ana giri i ve evresi dahil; s n flar, laboratuvarlar, salonlar ve al ma odalar ile ortak alanlar s p rmek ve paspas yapmak, pencere, masa, raf, ayd nlatma armat rleri, kalorifer petekleri, pervaz ve benzeri yerleri nemli bezle silmek, kat at klar ve geri d n m materyallerini d zenli olarak toplamak ve ilgili alana ta mak, tuvaletleri g nl k olarak sabunlu ve dezenfektan bir malzeme ile y kamak ve s rekli olarak temiz tutmak, ka t havlu ve s v sabun eksildik e tamamlamak kontrol formunu paraflamak, lavabolar s v temizleyici malzeme ile temizlemek, aynalar ve musluklar silmek, her t rl malzeme, demirba , makine- te hizat vb.


Related search queries