Example: stock market

SUBMODUL PENGURUSAN CUTI -PERMOHONAN GCR-

SUBMODUL . PENGURUSAN CUTI. -PERMOHONAN GCR- URL HRMIS : LOGIN MASUK KE. HRMIS 1. KLIK PENGURUSAN CUTI. 2. BAWA MOUSE KE FUNGSI. 3. GERAKKAN MOUSE KEKANAN;. PILIH PERMOHONAN CUTI >> PERMOHONAN GCR DAN BAWA KE HADAPAN. 4. KLIK TERUSKAN. 4. KLIK TAMBAH untuk meneruskan permohonan GCR. 5. Masukkan bilangan hari di ruangan Jumlah Cuti Untuk GCR. Baki cuti untuk di bawa ke hadapan di kira secara automatik oleh sistem 6. KLIK HANTAR. 7. PAPARAN STATUS PENGHANTARAN MESEJ. berjaya di hantar' AKAN DIPAPARKAN SETELAH USER. BERJAYA MENGHANTAR GCR. 8. KLIK OK. 9. SISTEM AKAN MEMAPARKAN MESEJ ALIRAN KERJA. BERIKUT BAGI GCR YANG BERJAYA DI HANTAR KEPADA. PELULUS GCR. PERINGATAN : Pastikan nama penerima kelulusan gcr ialah nama Pengarah Bahagian masing-masing.

KEM8ALI KE PORTAL HRMIS 20 HRMlSa.Ø SISTEM PENGURUSAN MAKLUMAT SUMBER MANUSIA Pengumuman Aplikasi HRMIS2_O boleh dicapai pada 25 Mac 2015 melalui portal rasmi HRMIS

Tags:

  Manusia

Information

Domain:

Source:

Link to this page:

Please notify us if you found a problem with this document:

Other abuse

Transcription of SUBMODUL PENGURUSAN CUTI -PERMOHONAN GCR-

1 SUBMODUL . PENGURUSAN CUTI. -PERMOHONAN GCR- URL HRMIS : LOGIN MASUK KE. HRMIS 1. KLIK PENGURUSAN CUTI. 2. BAWA MOUSE KE FUNGSI. 3. GERAKKAN MOUSE KEKANAN;. PILIH PERMOHONAN CUTI >> PERMOHONAN GCR DAN BAWA KE HADAPAN. 4. KLIK TERUSKAN. 4. KLIK TAMBAH untuk meneruskan permohonan GCR. 5. Masukkan bilangan hari di ruangan Jumlah Cuti Untuk GCR. Baki cuti untuk di bawa ke hadapan di kira secara automatik oleh sistem 6. KLIK HANTAR. 7. PAPARAN STATUS PENGHANTARAN MESEJ. berjaya di hantar' AKAN DIPAPARKAN SETELAH USER. BERJAYA MENGHANTAR GCR. 8. KLIK OK. 9. SISTEM AKAN MEMAPARKAN MESEJ ALIRAN KERJA. BERIKUT BAGI GCR YANG BERJAYA DI HANTAR KEPADA. PELULUS GCR. PERINGATAN : Pastikan nama penerima kelulusan gcr ialah nama Pengarah Bahagian masing-masing.


Related search queries