PDF4PRO ⚡AMP

Modern search engine that looking for books and documents around the web

Example: marketing

Kullanma Tal

Found 10 free book(s)

DELİX protect 10 mg çentikli tablet - urunler.sanofi.com.tr

urunler.sanofi.com.tr

KULLANMA TALİMATI . DELİX protect 10 mg çentikli tablet . Ağızdan alınır. Etkin madde: Ramipril 10 mg Yardımcı maddeler: Hidroksipropil metilselüloz, prejelatinize mısır nişastası, mikrokristalize selüloz, sodyum oktadesil hidrojen fumarat. Bu ilacı kullanmaya başlamadan önce bu KULLANMA TALMATINI dikkatlice İ okuyunuz, çünkü sizin için önemli bilgiler içermektedir.

  Kullanma

SOLUNUM FONKSİYON TESTLERİ - file.toraks.org.tr

file.toraks.org.tr

18 HASTANIN TESTLERE HAZIRLANMASI • Yaş, boy ve kilo ölçümü • Hastanın kullandığı ilaçların tipi, dozu ve son kullanma saati a) Testten önce 24 saat süreyle sigara içmemesi b) Testten önce 4 saat süreyle alkol almaması

  Kullanma

KULLANMA TALİMATI ıma Hazır Enjektör - sanofi.com.tr

www.sanofi.com.tr

Clx6000enjHKT0209/SB onay tarihi:23.02.2009/1 KULLANMA TALİMATI Clexane® 6000 anti-Xa / 0.6 ml kullanıma Hazır Enjektör Deri altına uygulanır • Etkin madde: Enoksaparin sodyum • Yardımcı Madde: Enjeksiyonluk su Bu ilacı kullanmaya başlamadan önce bu KULLANMA TALİMATINI dikkatlice okuyunuz, çünkü sizin için önemli bilgiler içermektedir.

  Kullanma

KULLANMA TALİMATI - berkoilac.com.tr

berkoilac.com.tr

Sayfa 1 / 10 KULLANMA TALİMATI İBURAMİN COLD film kaplı tablet Ağız yolu ile kullanılır. Etkin madde: Her film kaplı tablet; ibuprofen 200 mg, psödoefedrin hidroklorür 30 mg, klorfeniramin maleat 2 mg içerir. Yardımcı maddeler: 117.5 mg laktoz monohidrat, 7 mg sodyum nişasta glikolat ve ayrıca mısır nişastası, mikrokristalin selüloz, povidon K30, magnezyum stearat ...

  Kullanma

KULLANMA TALİMATI VAXORAL 3,5 mg ÇOCUKLAR İÇİN …

www.assospharma.com

Sayfa 1 / 5 KULLANMA TALİMATI VAXORAL® 3,5 mg ÇOCUKLAR İÇİN KAPSÜL Ağızdan alınır. Etkin madde: Her bir kapsül etkin madde olarak 3,5 mg Haemophilus influenzae, Diplococcus pneumoniae, Klebsiella pneumoniae ve ozaenae, Staphylococcus aureus, Streptococcus pyogenes ve viridans, Neisseria catarrhal’den elde edilen liyofilize bakteri lizatı içermektedir.

  Kullanma

KULLANMA TALİMATI - pfizer.com.tr

www.pfizer.com.tr

1 . KULLANMA . TALİMATI. NİMENRİX. 0.5mL IM enjeksiyon için toz içeren flakon ve çözücü içeren kullanıma hazır enjektör. Meningokokal polisakkarit grup A, C, W-135 ve Y konjuge aşı Kas içine uygulanır.. Etkin madde: Bir doz sulandırılmış aşı (0.5 mL) içerisinde;

  Kullanma

KULLANMA TAL İMATI - bilimilac.com.tr

www.bilimilac.com.tr

AFT-110607P13V1 Sayfa 3 • Tedavi sa ğlamak için gerekli en kısa sürede, etkili en dü şük dozu kullanarak, istenmeyen etkileri en aza indirebilirsiniz.

  Kullanma, Kullanma tal

KULLANMA TALİMATI MUSCORİL 4 mg kapsül - sanofi.com.tr

www.sanofi.com.tr

Kaşıntı, deri ve mukoza üzerindeki şişmeler (anjiyonörotik ödem), Baygınlık (vazovagal senkop), Deri döküntüleri. Bunların hepsi çok ciddi yan etkilerdir.

  Kullanma

KULLANMA TAL MATI DAFLON 500 mg film kapl tablet …

www.servier.com.tr

3/3 ?lac n z zaman nda almay unutmay n z. Doktorunuz DAFLON ile tedavinizin ne kadar sürece!ini size bildirecektir. Belirtiler devam etti!i sürece Daflon 500 mg ile tedavinize devam ediniz.

  Kullanma, Kullanma tal

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ ... - stajarabul.com

stajarabul.com

3 1. GİRİŞ Ankara Gıda Kontrol Laboratuvarında yapmı olduğum stajda buranın genel ileyiini, laboratuvar birimlerinde yapılan analizleri gözlemledim .

Similar queries