Example: biology

echtgenote van de heer Dirk Scheveneels

Dankbaar om het lang en gelukkig samenzijn, maar diepbedroefd nemen wij afscheid van mevrouw Adia Rabau huisarts echtgenote van de heer dirk Scheveneels geboren te Wilrijk op 13 februari 1960 en in het bijzijn van al haar geliefden thuis overleden op 9 november 2017, gesterkt door Gods Zalvende Liefde. Dit melden u: Wij nodigen u uit om samen afscheid te nemen van Adia in de kerk Kristus Koning, Jan De Voslei te Antwerpen op zaterdag 18 november 2017 om 11 uur. dirk Scheveneels haar echtgenoot Samenkomst en gelegenheid tot groeten in de kerk vanaf uur.

Dankbaar om het lang en gelukkig samenzijn, maar diepbedroefd nemen wij afscheid van mevrouw Adia Rabau huisarts echtgenote van de heer Dirk Scheveneels

Tags:

  Dirk

Information

Domain:

Source:

Link to this page:

Please notify us if you found a problem with this document:

Other abuse

Transcription of echtgenote van de heer Dirk Scheveneels

1 Dankbaar om het lang en gelukkig samenzijn, maar diepbedroefd nemen wij afscheid van mevrouw Adia Rabau huisarts echtgenote van de heer dirk Scheveneels geboren te Wilrijk op 13 februari 1960 en in het bijzijn van al haar geliefden thuis overleden op 9 november 2017, gesterkt door Gods Zalvende Liefde. Dit melden u: Wij nodigen u uit om samen afscheid te nemen van Adia in de kerk Kristus Koning, Jan De Voslei te Antwerpen op zaterdag 18 november 2017 om 11 uur. dirk Scheveneels haar echtgenoot Samenkomst en gelegenheid tot groeten in de kerk vanaf uur.

2 Stijn en Naya Verheyen - Scheveneels Haar assen krijgen op later tijdstip in familiale kring hun bestemming. Yves en Laura Frateur - Scheveneels haar kinderen De gelegenheid tot een laatste groet wordt u geboden in het Rouwcentrum Eugeen ( ) en Rosa ( ) Rabau - Van Eycken Peeraer-Dexters, Pervijzestraat 37 te Berchem op donderdag 16 november Louis ( ) en Maria Scheveneels - Van Bulck 2017 van tot 19 uur. haar ouders en schoonouders Met bijzondere dank aan Sevilay, Wiebren en Christel, David en Ann, Guy Thierry en Isabel Rabau - Van der Linden en Lieve, Thierry en Isabel, Lutje, Bob en Danielle en vele anderen die haar Gilles, Maxim Rabau en de familie bijgestaan hebben met hun toegewijde steun en goede haar broer, schoonzus en neven zorgen.

3 De neven, nichten en verwanten de families Scheveneels , Rabau en Willaert. Rouwadres familie Scheveneels , p/a Drakenhoflaan 21, 2100 Deurne online condoleren: Uitvaartbegeleiders Peeraer-Dexters tel 03 457 05 02.


Related search queries