Example: quiz answers

Installatie Citrix Receiver Windows 10 - RID De …

Installatie Citrix Receiver Windows 10 Als je gaat telewerken moet het systeem waarop je wilt gaan telewerken beschikken over de Citrix Receiver . Zonder deze software is het niet mogelijk om een verbinding op te zetten met de werkomgeving. Deze handleiding begeleidt je in het proces om de Citrix Receiver op je computer te installeren. Houdt rekening mee dat als je wilt telewerken je over een token moet beschikken. Als je gebruik wilt maken van deze mogelijkheid dan kun je navraag doen bij jouw leiding gevende. Hoe je deze installeert staat beschreven in handleiding mobile-pass In deze handleiding wordt Windows 10 en Internet Explorer gebruikt 1. Open Internet Explorer en ga naar 2. Op deze pagina kies je voor Download Citrix Receiver en vervolgens klik je op Download Citrix Receiver voor Windows 3. Je wordt dan doorverwezen naar de Citrix Receiver website. Klik op Download Receiver for Windows 4. Onderin je scherm komt de vraag wat je wilt doen met het bestand dat je probeert te downloaden.

Installatie Citrix Receiver Windows 10 Als je gaat telewerken moet het systeem waarop je wilt gaan telewerken beschikken over de Citrix receiver.Zonder deze

Tags:

  Windows, Receiver, Citrix, Citrix receiver, Citrix receiver windows

Information

Domain:

Source:

Link to this page:

Please notify us if you found a problem with this document:

Other abuse

Transcription of Installatie Citrix Receiver Windows 10 - RID De …

1 Installatie Citrix Receiver Windows 10 Als je gaat telewerken moet het systeem waarop je wilt gaan telewerken beschikken over de Citrix Receiver . Zonder deze software is het niet mogelijk om een verbinding op te zetten met de werkomgeving. Deze handleiding begeleidt je in het proces om de Citrix Receiver op je computer te installeren. Houdt rekening mee dat als je wilt telewerken je over een token moet beschikken. Als je gebruik wilt maken van deze mogelijkheid dan kun je navraag doen bij jouw leiding gevende. Hoe je deze installeert staat beschreven in handleiding mobile-pass In deze handleiding wordt Windows 10 en Internet Explorer gebruikt 1. Open Internet Explorer en ga naar 2. Op deze pagina kies je voor Download Citrix Receiver en vervolgens klik je op Download Citrix Receiver voor Windows 3. Je wordt dan doorverwezen naar de Citrix Receiver website. Klik op Download Receiver for Windows 4. Onderin je scherm komt de vraag wat je wilt doen met het bestand dat je probeert te downloaden.

2 Kies voor uitvoeren 5. Al gauw volgt een nieuw scherm van de Citrix Receiver . Klik op Start. 6. Accepteer de license agreement en klik op install 7. Het installeren van de Citrix Receiver kan tot enkele minuten in beslag nemen 8. Eenmaal klaar klik je op Finish. Herstart de computer nu 9. Als je de computer eenmaal opnieuw heb gestart zal je waarschijnlijk een melding namens Citrix Receiver krijgen waarin gevraagd wordt om hier je e-mail in te vullen. Doe dit niet, klik op do not show this window automatically at logon en vervolgens op close 10. De Citrix Receiver is nu succesvol ge nstalleerd en je zult voortaan rechtsonder in beeld het logo van de Citrix Receiver hebben. Jouw computer is nu gereed voor telewerken.


Related search queries