Example: biology

Ž e l e z n i č n á s p o l o č n o s ť S l o v e n s k o ...

E l e z n i n s p o l o n o s S l o v e n s k o, a. s. IADANKA na vydanie preukazu (Tla ivo sa vypisuje itate ne nezm vate n m trv cnym perom iernej alebo modrej farby.). iadate je povinn predlo i riadne vyplnen , neprepisovan iadanku, preukaz toto nosti, pri ur en ch preukazoch aj aktu lnu a nepo koden fotografiu o rozmeroch 2x3 cm s n le itos ami stanoven mi v PP ZSSK. Preukaz pre die a do 15 rokov (pas die a a alebo rodn list die a a a preukaz toto nosti z konn ho z stupcu, fotografia). Preukaz pre iaka/ tudenta (preukaz toto nosti, preukaz tudenta vo forme B K bez dopravnej asti alebo potvrdenie o n v teve koly na iadanke ZSSK, fotografia). Preukaz pre poberate a d chodku do 62 rokov (preukaz toto nosti, potvrdenie o v plate d chodkov ch d vok nie star ie ako 30 dn , fotografia). Preukaz pre z kazn ka (preukaz toto nosti, preukaz tudenta vo forme B K s/bez dopravnej asti, fotografia, v pr pade iaka/ tudenta s B K je fotografia dobrovo n ). Meno a priezvisko.

ŽIADANKA na vydanie preukazu (Tlačivo sa vypisuje čitateľne nezmývateľným trvácnym perom čiernej alebo modrej farby.) Žiadateľ je povinný predložiť riadne vyplnenú, neprepisovanú Žiadanku, preukaz totožnosti, pri určených preukazoch aj aktuálnu

Information

Domain:

Source:

Link to this page:

Please notify us if you found a problem with this document:

Other abuse

Transcription of Ž e l e z n i č n á s p o l o č n o s ť S l o v e n s k o ...

1 E l e z n i n s p o l o n o s S l o v e n s k o, a. s. IADANKA na vydanie preukazu (Tla ivo sa vypisuje itate ne nezm vate n m trv cnym perom iernej alebo modrej farby.). iadate je povinn predlo i riadne vyplnen , neprepisovan iadanku, preukaz toto nosti, pri ur en ch preukazoch aj aktu lnu a nepo koden fotografiu o rozmeroch 2x3 cm s n le itos ami stanoven mi v PP ZSSK. Preukaz pre die a do 15 rokov (pas die a a alebo rodn list die a a a preukaz toto nosti z konn ho z stupcu, fotografia). Preukaz pre iaka/ tudenta (preukaz toto nosti, preukaz tudenta vo forme B K bez dopravnej asti alebo potvrdenie o n v teve koly na iadanke ZSSK, fotografia). Preukaz pre poberate a d chodku do 62 rokov (preukaz toto nosti, potvrdenie o v plate d chodkov ch d vok nie star ie ako 30 dn , fotografia). Preukaz pre z kazn ka (preukaz toto nosti, preukaz tudenta vo forme B K s/bez dopravnej asti, fotografia, v pr pade iaka/ tudenta s B K je fotografia dobrovo n ). Meno a priezvisko.

2 Adresa trval ho bydliska .. D tum nar.. Preukaz toto nosti (OP/Pas) .. Druh d chodkovej d vky .. B K .. E-mail*..Telef n*..*povinn aspo jeden z dajov Podpis iadate a: .. (v pr pade iadate a do 15 rokov podpis z konn ho z stupcu). ZSSK 07351/33628 7/17 Pova sk tla iare spol. s Potvrdenie iaka/ tudenta o n v teve koly: (vy aduje sa v pr pade iaka Z a S bez B K; tudenta V , ktor nevyd va preukaz tudenta vo forme B K alebo tudent V nem na preukaze tudenta vo forme B K dopravn as ). iadate je iakom/ tudentom koly: .. v dennej forme t dia (do z skania vysoko kolsk ho vzdelania 2. stup a). v kolskom/akademickom roku v ase od .. do .. 20 .. iak/ tudent nav tevuje .. ro n k a d ka t dia je .. rokov. Na pravideln doch dzku z miesta bydliska do miesta koly je iak/ tudent opr vnen vyu va iacke asov cestovn na zvolen ch tratiach s max. d kou do 160 km: Z kladn tra : zo stanice ..do stanice .. (miesto koly). Doplnkov tra : zo stanice ..do stanice .. (miesto koly). Vedenie koly prehlasuje, e si je vedom svojej zodpovednosti za spr vnos potvrden ch dajov a zav zuje sa nahradi spolo nosti kodu, ktor by jej vznikla v d sledku potvrdenia nepravdiv ch dajov.

3 Itate ne meno a priezvisko zodpovedn ho zamestnanca koly .. Pe iatka a podpis zodpovedn ho zamestnanca koly ---------------------------------------- ---------------------------------------- ---------------------------------------- ----------------------------------- Z znamy spolo nosti: iadanka podan v Tarifn D Meno a priezvisko/podpis pokladn ka, pe iatka .. Preukaz .. vydan v CeP/TB .. D Meno a priezvisko/podpis pokladn ka.


Related search queries