Example: stock market

I. Údaje pre zápočet predchádzajúcich období pracovnej ...

Odtla ok pe iatky zamestn vate a V .. d a .. 20 .. v .. Vec: Potvrdenie o zamestnan (Z po tov list). T ka sa: .. nar.. meno a priezvisko bytom .. adresa Bol (bola) zamestnan ( ) od .. do .. I. daje pre z po et predch dzaj cich obdob pracovnej neschopnosti Preh ad pracovn ch neschopnost .. spadaj cich do obdobia jedn ho roku pred skon en m zamestnania (neuv dzaj sa pracovn neschopnosti sp soben pracovn m razom alebo chorobou z povolania a as nariadenej karant ny). Po et Od Do kalend rnych dn . II. daje o n roku na riadnu dovolenku a niektor al ie daje Ku d u skon enia pracovn ho pomeru sa zamestnancovi zapo talo .. rokov.

Pre mzdovú učtáreň III. Zrážky zo mzdy (§ 131 Zákonníka práce) Výživné Ostatné pohľadávky Poradie Bežné mesa č né Dlžná suma vo výške**

Information

Domain:

Source:

Link to this page:

Please notify us if you found a problem with this document:

Other abuse

Transcription of I. Údaje pre zápočet predchádzajúcich období pracovnej ...

1 Odtla ok pe iatky zamestn vate a V .. d a .. 20 .. v .. Vec: Potvrdenie o zamestnan (Z po tov list). T ka sa: .. nar.. meno a priezvisko bytom .. adresa Bol (bola) zamestnan ( ) od .. do .. I. daje pre z po et predch dzaj cich obdob pracovnej neschopnosti Preh ad pracovn ch neschopnost .. spadaj cich do obdobia jedn ho roku pred skon en m zamestnania (neuv dzaj sa pracovn neschopnosti sp soben pracovn m razom alebo chorobou z povolania a as nariadenej karant ny). Po et Od Do kalend rnych dn . II. daje o n roku na riadnu dovolenku a niektor al ie daje Ku d u skon enia pracovn ho pomeru sa zamestnancovi zapo talo .. rokov.

2 Dn doby trvania pracovn ho pomeru slovami .. D vod skon enia pracovn ho pomeru .. al ie ozn menie zamestn vate a: ). Odchodn bolo nebolo* poskytnut . Pre mzdov u t re . III. Zr ky zo mzdy ( 131 Z konn ka pr ce). V ivn Ostatn poh ad vky mesa ne**). Dl n suma Rozhodnutie, v mer V prospech . Poradie zrazen **). zrazen **). vo v ke**). mesa n . V ka**). Zr ka Dosia . Dosia . Be n . (vydal, . j.) meno a priezvisko ). * Nehodiace sa pre iarknite. ). ** Uvedie sa v ka poh ad vok ku d u skon enia pracovn ho pomeru. ). ** Uvedie sa len eviden ne, ko ko bolo dosia u zamestn vate a zrazen . ). ** Vypln sa len vtedy, ak je ur en mesa n zr ka (napr.

3 U p i iek).. Odtla ok pe iatky a podpis zamestn vate a


Related search queries