Example: tourism industry

Campanya d’Activitats de Vacances estiu per a …

PROTOCOL Campanya d Activitats de Vacances d estiu per a infants i adolescents 2015 -2018 NDEX p g I PRE MBUL 2 II PACTES 2 III CLAUSULAT 3 1. Objecte de la Campanya 3 2. Finalitat 3 3. Marc normatiu de refer ncia 3 4. Activitats: caracter stiques i modalitats 4 5. Destinataris de les activitats 5 6. Organitzaci de la Campanya 5 7. Entitats promotores 5 8. Adequaci al mercat del sector del lleure 5 9. Homologaci de les activitats 6 10. Obligacions de les entitats participants 6 11. Difusi i comunicaci de les activitats 7 12. Protecci de dades de car cter personal 8 IV PROCEDIMENT D ADHESI AL PROTOCOL 8 V DOCUMENTACI 9 2 I. PRE MBUL A Barcelona hi ha un ampli ventall d organitzacions de l mbit del lleure, de l esport, de la cultura i de l mbit sociosanitari, que dissenyen, gestionen i produeixen activitats d educaci en el lleure durant el per ode de Vacances d estiu , a trav s de la promoci esportiva, de l activitat l dica i sociocultural i de l aprenentatge en un marc d acci planificat i participatiu.

PROTOCOL Campanya d’Activitats de Vacances d’estiu per a infants i adolescents 2015 -2018 ÍNDEX pàg I PREÀMBUL 2 II PACTES 2 III CLAUSULAT 3 1. Objecte de la Campanya 3 2. 3Finalitat 3. Marc 3normatiu de referència 4. Activitats: característiques i …

Tags:

  De vacances, Vacances

Information

Domain:

Source:

Link to this page:

Please notify us if you found a problem with this document:

Other abuse

Transcription of Campanya d’Activitats de Vacances estiu per a …

1 PROTOCOL Campanya d Activitats de Vacances d estiu per a infants i adolescents 2015 -2018 NDEX p g I PRE MBUL 2 II PACTES 2 III CLAUSULAT 3 1. Objecte de la Campanya 3 2. Finalitat 3 3. Marc normatiu de refer ncia 3 4. Activitats: caracter stiques i modalitats 4 5. Destinataris de les activitats 5 6. Organitzaci de la Campanya 5 7. Entitats promotores 5 8. Adequaci al mercat del sector del lleure 5 9. Homologaci de les activitats 6 10. Obligacions de les entitats participants 6 11. Difusi i comunicaci de les activitats 7 12. Protecci de dades de car cter personal 8 IV PROCEDIMENT D ADHESI AL PROTOCOL 8 V DOCUMENTACI 9 2 I. PRE MBUL A Barcelona hi ha un ampli ventall d organitzacions de l mbit del lleure, de l esport, de la cultura i de l mbit sociosanitari, que dissenyen, gestionen i produeixen activitats d educaci en el lleure durant el per ode de Vacances d estiu , a trav s de la promoci esportiva, de l activitat l dica i sociocultural i de l aprenentatge en un marc d acci planificat i participatiu.

2 La pr ctica totalitat d aquestes organitzacions treballen al llarg de l any amb els infants i adolescents, i espec ficament durant el per ode estiuenc de Vacances escolars, amb l objectiu de fer gaudir als infants i adolescents d un temps de lleure amb propostes atractives i de qualitat. A aquests efectes, s voluntat de l Ajuntament de Barcelona promoure la redacci d un Protocol de la Campanya d activitats de Vacances d estiu per a infants i adolescents (d ara en endavant, la Campanya ), al qual s hi podran adherir, anualment, les organitzacions -entitats, associacions, federacions, empreses de lleure o socials, AMPA; etc (d ara en endavant entitats promotores) que ho desitgin i que organitzen i ofereixen aquestes activitats. L adhesi al Protocol, no comportar , per ella mateixa, cap m s obligaci que la de participar en aquesta Campanya organitzada per l Ajuntament de Barcelona, sotmesa al compliment dels requeriments que s hi estableixen, revisats i publicitats anualment, i que acompanyen a aquest document, recondu t pel desplegament a les pautes formals establertes.

3 L Ajuntament de Barcelona, i les entitats promotores adherides volunt riament al present Protocol, que promouen i organitzen aquestes activitats, estableixen de com acord els seg ents, II. PACTES Primer. Les parts signants es consideren vinculades durant el per ode anual vigent pel present Protocol. La vig ncia d aquest Protocol compr n el per ode 2015-2018, sens perjudici de l efic cia temporal que puguin tenir els actes i instruments espec fics d aplicaci o desplegament que s estableixin. Segon. El present Protocol constitueix un conveni marc, i es regeix per les cl usules que s esmenten a continuaci . Aquestes cl usules constitueixen el marc normatiu del vincle convencional que s estableix entre l Ajuntament de Barcelona i les entitats promotores. Tercer. Les relacions convencionals entre l Ajuntament de Barcelona i les entitats promotores derivades d aquest Protocol, no suposen cap limitaci de la capacitat o de les compet ncies respectives de les parts signants, i s estableixen sense perjudici de les relacions jur diques de qualsevol naturalesa, establertes per les dites parts d acord amb la Llei, incloent-hi altres relacions convencionals, formalitzades, quan s escaigui, al marge d aquest instrument.

4 En conseq ncia, de mutu acord i volunt riament, l Ajuntament de Barcelona i les entitats promotores adopten el seg ent clausulat com a normativa reguladora del seu vincle convencional i de les seves relacions de col laboraci i concertaci de la Campanya d activitats de Vacances d estiu per a infants i adolescents: III. CLAUSULAT Cl usula 1 - Objecte de la Campanya Promoure i donar a con ixer al ciutad una mplia i variada oferta d activitats existent a la ciutat que, dins dels par metres establerts per la legalitat vigent i pel propi mercat regulador del sector del lleure i esportiu, reuneixin un conjunt de caracter stiques d organitzaci , gesti , accessibilitat i continguts favorable als interessos de les fam lies de Barcelona. 3 Cl usula 2 - Finalitat La Campanya t una clara finalitat que s la de garantir una oferta mplia, distribu da i equilibrada d activitats l diques, esportives i culturals de les organitzacions que hagin estat identificades com aquelles que, a trav s de les seves accions, col laboren en la cohesi social, la qualitat de vida i el benestar de la ciutadania de Barcelona.

5 La Campanya vol assegurar la participaci dels infants interessats en l oferta, independentment de la capacitat econ mica de la seva fam lia. Per aix , l Ajuntament de Barcelona activa un ampli sistema d ajuts econ mics adre ats als nuclis de conviv ncia empadronats a Barcelona i que puguin justificar la necessitat d un suport econ mic. Igualment, totes les activitats de la Campanya volen ser inclusives, per la qual cosa s hauran de fer efectius els mitjans per la participaci de tots els infants amb independ ncia de les seves condicions f siques, ps quiques o sensorials. En cas que l infant presenti unes necessitats d atenci espec fiques, l Ajuntament pot donar suport a l entitat promotora complementant l equip de monitors. Les caracter stiques d aquests ajuts econ mics i suport a la inclusi , aix com els requisits i procediment per accedir-hi, queden detallats a l Annex 1 del present Protocol. La Campanya tamb vol facilitar i contribuir a la compatibilitat de la vida familiar i laboral i els nous usos dels temps.

6 Cl usula 3 - Marc normatiu de refer ncia El present Protocol es fonamenta en les previsions normatives seg ents: 1 Llei 7/1985, de 2 d abril, reguladora de les bases del r gim local (LBRL) 2 Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d abril, pel qual s aprova el Text ref s de la Llei municipal i de r gim local de Catalunya (TRLMRLC). 3 Llei 22/1998, de 30 de desembre, Carta Municipal de Barcelona 4 Decret 179/1995, de 13 de juny de Reglament d obres, activitats i serveis de les entitats locals de Catalunya (ROAS), pel que fa al r gim jur dic dels convenis de col laboraci que poden subscriure els ens locals. 5 Llei org nica 15/1999, de 13 de desembre, i el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, de protecci de dades de car cter personal 6 Decret 267/2016, de 5 de juliol, de la Generalitat de Catalunya de les activitats d educaci en el lleure en les quals participen menors de 18 anys 7 Llei 8/1995, de 27 de juliol, d'atenci i protecci dels infants i dels adolescents.

7 8 Decret 213/1987, de 9 de juny, sobre reconeixement d'Escoles d'Educadors en el Lleure Infantil i Juvenil. 9 Ordre de 3 de juliol de 1995, per la qual es regulen les etapes dels cursos de formaci de monitors i directors d'activitats. 10 Resoluci de 3 de juliol de 1995, per la qual es regulen els programes dels cursos de formaci de monitors i de directors d'activitats de temps lliure infantil i juvenil i criteris per a la seva avaluaci . 4 11 Ordre de 17 d'octubre de 1995, per la qual es crea el Cens general d'entitats d'educaci ambiental de Catalunya. 12 Llei 38/1991, de 30 de desembre (i el seu reglament, el Decret 140/2003 de 10 de juny ), sobre instal lacions juvenils destinades a activitats educatives amb infants i joves. Pels Campaments juvenils s d aplicaci el Decret 276/1194 de 14 d octubre. 13 Decret 218/2001, de 24 de juliol, pel qual es regula l' s social dels edificis dels centres docents. 14 Decret 159/2012, de 20 de novembre, d establiments d allotjament tur stic i d habitatges d s tur stic 15 Decret legislatiu 1/2000, de 31 de juliol pel qual s aprova el text nic de la Llei de l Esport de Catalunya 16 Decret 56/2003, de 4 de febrer, i Ordre PRE/361/2004, de 6 d'octubre, que regula les activitats f sic- esportives que es duen a terme en l entorn natural amb una finalitat recreativa i de lleure.

8 17 Llei 20/1985, de 25 de juliol, de prevenci i assist ncia en mat ria de subst ncies que poden generar depend ncia, modificada per les Lleis 10/1991, de 10 de maig i 8/1998, de 10 de juliol. 18 Llei 28/2005, de 26 de desembre, de mesures sanit ries envers el tabaquisme 19 Decret 225/1996, de 12 de juny, pel qual es regula la formaci en atenci sanit ria immediata. 20 Decret 95/2000, de 22 de febrer, pel qual s'estableixen les normes sanit ries aplicables a les piscines d' s p blic, i la seva modificaci per mitj dels Decret 165/2001, de 12 de juny. 21 Decret 64/1995, de 7 de mar , de mesures de prevenci d'incendis forestals. 22 Decrets 168/1994, de 30 de maig i 210/1995 d 11 de juliol, que estableixen la reglamentaci de les ag ncies de viatges. 23 Decret 70/2003, de 4 de mar , pel qual es regulen els fulls de reclamaci /den ncia als establiments comercials i en l'activitat de prestaci de serveis. 24 Reial Decret 443/2001, de 27 d'abril, sobre condicions de seguretat en el transport escolar i de menors.

9 25 Llei 3/1993 de 5 de mar de l Estatut del Consumidor. 26 Llei org nica 5/2002 de 19 de juny, de les qualificacions i de la formaci professional i les normes que la despleguen 27 Decret 282/2006, de 4 de juliol, de la Generalitat de Catalunya pel qual es regulen el primer cicle de l educaci infantil i els requisits dels centres 28 BOP, n mero 52 Annex 1 d 1 de mar de 2002 p gs 5 a 9. Aprovaci definitiva del Marc Normatiu del Programa de Vacances per a infants i adolescents per a la promoci d activitats de Vacances per a nois i noies fins a 17 anys. 29 Decret 58/2010 de 4 de maig regulador de les entitats esportives de Catalunya. 30 Llei 3/2008, de 23 d abril, de l exercici de les professions de l esport. 31 Llei 12/2009 , de 10 de juliol , d Educaci 32 Decret 68/2009, de 28 d abril, pel qual es regula el Registre Oficial de Professionals de l Esport de Catalunya 33 Llei 14/2010, de 27 de maig dels drets i les oportunitats en la inf ncia i l adolesc ncia 34 Llei 26/2010, del 3 d agost de r gim jur dic i de procediment de les administracions p bliques de Catalunya 35 Llei 29/2010, de 3 d agost de l s dels mitjans electr nics al sector p blic de Catalunya 36 BOP de 6 de novembre de 2012.

10 Regulaci general dels preus p blics del Consorci de Biblioteques de Barcelona aprovada per la Comissi Executiva del Consorci en data 16 d octubre de 2012. 37 Llei 13/2014, del 30 d octubre d accessibilitat 38 Ordre BSF/192/2015, de 18 de juny, per la qual s estableixen els programes dels cursos de formaci de monitor/a i director/a d activitats d educaci en el lleure infantil i juvenil 39 Resoluci ENS/226/2011, d 1 de febrer, per la qual s aproven les normes de preinscripci i matr cula de l alumnat als centres del Servei d Educaci de Catalunya i altres centres educatius. 5 40 Llei 26/2015, de 28 de juliol, que modifica l article de la Llei org nica 1/1996, de 15 de gener, de protecci jur dica del menor 41 Llei 39/2015, d 1 d octubre, del procediment administratiu com de les administracions p bliques 42 Decret 267/2016 de 5 de juliol, de les activitats d educaci en el lleure en les quals participen menors de 18 anys Cl usula 4 - Activitats: caracter stiques i modalitats Les activitats que composen la Campanya han de caracteritzar-se per ser: d educaci en el lleure, engrescadores i divertides, a trav s de la promoci esportiva, l activitat l dica i sociocultural i l aprenentatge des de la recerca i la conviv ncia en nous entorns.


Related search queries