Example: tourism industry

KORANEN PÅ NORSK - koranenpaanorsk.no

1 KORANEN P NORSK kapittel 1 2 Hva KORANEN sier utdragIslam ordspr k og l rdommerUrtehagen2 Utvalg og NORSK tekst:Trond Ali LinstadAlle henvisninger til Koran-vers i tekstene f lgerden arabiske originalen og engelske oversettelser av den. Innhold KORANEN p NORSK Kapittel 1 Hva KORANEN sier Islam Ordspr k og l 2223 3132 374 KORANEN er Allahs (Guds) tale til menneskene med veiledninger, r d og hjelp til hver enkelt av skal lese og forst ! Og hente fram det beste i den; for et godt og meningsfylt har stoff som er uforanderlig, det er Skriftens kjerne.

2 Utvalg og norsk tekst: Trond Ali Linstad Alle henvisninger til Koran-vers i tekstene følger den arabiske originalen og engelske oversettelser av den.

Information

Domain:

Source:

Link to this page:

Please notify us if you found a problem with this document:

Other abuse

Transcription of KORANEN PÅ NORSK - koranenpaanorsk.no

1 1 KORANEN P NORSK kapittel 1 2 Hva KORANEN sier utdragIslam ordspr k og l rdommerUrtehagen2 Utvalg og NORSK tekst:Trond Ali LinstadAlle henvisninger til Koran-vers i tekstene f lgerden arabiske originalen og engelske oversettelser av den. Innhold KORANEN p NORSK Kapittel 1 Hva KORANEN sier Islam Ordspr k og l 2223 3132 374 KORANEN er Allahs (Guds) tale til menneskene med veiledninger, r d og hjelp til hver enkelt av skal lese og forst ! Og hente fram det beste i den; for et godt og meningsfylt har stoff som er uforanderlig, det er Skriftens kjerne.

2 Annet stoff m en kunne tolke, ved bruk av egen forstand og hjelp fra andre. KORANEN er en evig tekst. Den gjelder for alle tider og steder. Men fortolkningene er ikke evige; de er begrensete, tidsbundne. KORANEN ble gitt i historien; det m med i tolkningen. Den ber oss bruke vers m ses i sammenheng. De skal forst s ut fra verdier og normer og ikke som isolerte p bud. M en kunne arabisk for bruke KORANEN ? Nei, det store flertallet av verdens muslimer kan ikke arabisk! De m lese, tolke og forst KORANEN ut fra oversettelser, refleksjon og fornuft. Det gjelder for de fleste av oss. KORANEN er til ettertanke! Kom den i m te med har lagt til ordspr k og l rdommer i islam til kunnskap og , mars Ali LinstadForordKORANEN P NORSK


Related search queries