Example: confidence

Yıl: 69 Sayı: 11481 31.07.2018 Salı Fiyatı: 75 Krş. (KDV ...

AK Parti Mu la B y k ehir Belediye Ba -kan Dr. Mehmet Nil H d r, Mu la genelinde-ki t m of r esnaf n n ya ad sorunlara z m getirecek se im vaatlerini a klad .Haber: Mustafa EmreMu la B y k ehir Belediyesi Ula t rma Daire Ba kanl taraf ndan Milas ta baz caddelerde uygulanan cretli otopark alanlar nda i yeri ve evi olan ok say da ara sahibi vatanda a, otopark creti demedikleri gerek esiyle 2 bin liraya varan icra takibi ncesinde son ihtar : Volkan Y ld z cretli otopark uygulamas nda icra oku! of r esnaf m za s z m zd r!

31.07.2018 3 TBMM 25. ve 26. dö-nem Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, CHP’de-ki kurultay sürecine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açık-

Information

Domain:

Source:

Link to this page:

Please notify us if you found a problem with this document:

Other abuse

Transcription of Yıl: 69 Sayı: 11481 31.07.2018 Salı Fiyatı: 75 Krş. (KDV ...

1 AK Parti Mu la B y k ehir Belediye Ba -kan Dr. Mehmet Nil H d r, Mu la genelinde-ki t m of r esnaf n n ya ad sorunlara z m getirecek se im vaatlerini a klad .Haber: Mustafa EmreMu la B y k ehir Belediyesi Ula t rma Daire Ba kanl taraf ndan Milas ta baz caddelerde uygulanan cretli otopark alanlar nda i yeri ve evi olan ok say da ara sahibi vatanda a, otopark creti demedikleri gerek esiyle 2 bin liraya varan icra takibi ncesinde son ihtar : Volkan Y ld z cretli otopark uygulamas nda icra oku! of r esnaf m za s z m zd r!

2 CHP Mu la da kaosa s r klendi Milas a gelerek bir dizi ziyaret ger ek-le tiren Demokrat Parti Mu la B y k- ehir Belediyesi Ba kan Aday Mehmet Kocadon, toplumda kar l olan in-sanlar n yok say lmas sonucu CHP nin Mu la da kaosa s r klendi ini s : Volkan Y ld zFethiye Belediye Ba kan ve Mu -la B y k ehir Belediyesi Ba ms z Ba kan Aday Beh et Saatc , se im al malar n Ortaca da s rd rd . Haber: B lent AkmanSaatc : Halk hareketi ba layacak Mu la Mahalli Y ld z K zlar Ligi nde yer alan, Milas Belediyespor ve Milas Er-ginspor Y ld z K z tak mlar kar la t.

3 Haber: Sercan ErginMilas Belediyespor Y ld z K zlar kazand Y l: 70 Say : 11660 Cuma Fiyat : 75 Kr . (KDV Dahil) Kurucusu: Turgut 1307-61243 te2 de2 de8 dedevam 3 teMu la B y k ehir Be-lediyesi Ula t rma Daire Ba kanl ta-raf ndan Milas ta baz cad-delerde uygulamaya konulan cretli otopark uygulama-s nda, ok say da ara sahibi vatanda icra takibi ve kendi-lerine ula an ihtarlarla kar kar ya taki Atat rk Bulvar , M takbey Caddesi, Mente e Caddesi, Demirciler Sokak, Zafer Caddesi, Ahmet Taner K lal Caddesi ve G ve de-de Caddesi nde s rd r len cretli otopark uygulamas alanlar nda evi olan.

4 Mekan i leten yada i yeri olan ve otopark bulunmayan ok sa-y da vatanda a, otopark cre-ti demedikleri gerek esiyle 2 bin liraya varan icra takibi ncesinde son ihtar ekildi. cra takibiyle b y k bir ok ya ayan ara sahibi va-tanda lar, cretli otopark uy-gulamas alanlar nda evi ve i yeri olan vatanda lara her hangi bir indirim yada abo-ne sistemi getirilmedi ini ve bu uygulaman n ma duriyet yaratt n belirterek unlar kaydetti: Milas taki cret-li otopark uygulamas ciddi ma duriyetler ya at yor.

5 Bu-rada belirtilen bor lara ekle-nen gecikme faizleri nas l be-lirlendi. Bu konuda bize yeni ula an icra takibinden ba ka bir bildirim yap lmad . Bu ma duriyet yaratan icra ta-kipleri ve ihtarlar kar s nda ikayet dilek elerimizi ilgili kuruma ilettik. Yetkililere ya-z l ve s zl olarak, Evimiz, i yerimiz bu cadde zerinde bizler her g n y kl miktar-da otopark creti deyeme-yiz. Bu konuda bir d zenle-me yada indirime gidilsin. Uygulama kapsam nda yer almayan vatanda lar cret demezken, bizlere bu denli maddi k lfetin alt na sokmak do ru mudur?

6 Eklinde m -racaatlarda bulunduk. Ama herhangi bir sonu alama-d k. CRETL OTOPARK UYGULAMASI KALDIRILSIN cretli otopark uygulama-s n baz vatanda lar memnun ederken, b y k bir kesimden ise tepki lk EczanesiHac lyas Mh. Cumhuriyet Cd. No:31/C M LAS0 252 512 16 11En Y ksek : 17oEn D k : 4oSay : S reli Yay nG nl k Siyasi GazeteKURULU 1949 dare Adresi: Hac ilyas Mahallesi Kad a a Cad. No: 15 M LAS Telefon: 513 41 41e-mail: Adresi: YAYSAT Bayilerinde sat lmaktad r. mtiyaz Sahibi : N&D Yay nc l k Reklam Organizasyon Bas m Tan t m Hiz.

7 Paz. ve Tic. Ltd. ti. ad na Nazmi DO RU Milas-Bodrum Karayolu zeri Baharl K y K k Sanayi Sitesi B7-C7 MilasBask Adresi: Tel:513 25 25 - 513 35 35 Bask ve Haz rl kSorumlu Yaz leri M d r : Volkan YILDIZ Sayfa Sekreteri : Mustafa EMREM uhabirler : Abdullah ZEL - B lent AKMAN Y l: 70 Fethiye Belediye Ba ka-n ve Mu la B y k ehir Belediyesi Ba ms z Ba kan Aday Beh et Saatc , se im al mala-r n Ortaca da s rd rd . Haber: B lent AkmanOrtaca Belediye Ba ka-n Hasan Kara elik, si-vil toplum kurulu u (STK) temsilcileri ve siyasi parti se im b rolar n ziyaret ederek t m siyasi g r -lerden vatanda larla bulu- an Ba kan Saatc , Se i-mi kazand m z takdirde T rk siyasi tarihinde yeni bir sayfa a l r.

8 Liderler sultas biter, halk hareketi ba lar dedi. Ba kan Saat-c ya STK ziyaretinde a k destekler de kan Saatc , Orta-ca daki se im al mala-r n n ilk aya nda Ortaca Belediye Ba kan Hasan Kara elik, Ortaca Ticaret ve Sanayi Odas Ba kan Sedat Tuncer, Ortaca Zi-raat Odas Ba kan Salim ll , Ortaca Esnaf ve Sa-natkarlar Odas Ba kan H samettin Kara ahin ve Ortaca of rler ve Otomo-bilciler Odas Ba kan Ha-lil Erpek ile g r t . Ortaca da STK lar Beh- et Saatc ya a k destek Ticaret ve Sa-nayi Odas nda y netim kurulu yeleri, Ba kan Saatc yla ilgili vg dolu s zler sarf etti.

9 Saatc sa-yesinde nlerine yeni bir se enek kondu unu ifade eden y netim kurulu ye-leri, Vatanda n n ne si-zin sayenizde bir se enek daha kondu. nsanlar ya o, ya bu se ene inden adeta kurtuldular. Adayl n z a klad n z g nden bu yana etraf m zdan da g -r yoruz ki, halk taraf ndan kar l n z var. nsanlar, Beh et Saatc n n arka-s nday z diyorlar. Yolunuz a k olsun. Ortaca dan ok b y k oy alacaks n z diye konu tular. Ortaca Esnaf ve Sanatkarlar Odas Ba -kan H samettin Kara a-hin ise, Ba kan Saatc y Mu la y il eleriyle bar -t raca ndan ve daha iyi hizmetler verece inden dolay desteklediklerini ifade etti.

10 Ortaca of r-ler ve Otomobilciler Oda-s Ba kan Halil Erpek de, Ba kan Saatc y kalabal k bir grupla kar lad . Oda binas n nde i eklerle kar lanan Ba kan Saat-c , bina i inde of r esnaf taraf ndan yoluna g ller d k ld . Oda Ba kan Er-pek, Ba kan Saatc y a k a k desteklediklerini ifa-de etti. of r esnaf n n so-runlar n dinleyen Ba kan Saatc , Dalaman ziyaretin-de de iletilen sorunlar not ald n , ula m sekt r n-de ok ciddi sorunlar ol-du unu kaydetti. Ba kan Saatc , se ilmesi duru-munda of r esnaf n n so-runlar n , vatanda lar da ma dur etmeyecek ekil-de zeceklerini ifade etti.


Related search queries