Example: biology

GENEL AMAÇLI DİLEKÇE - dokuman.osym.gov.tr

GENEL AMA LI D LEK E L ME, SE ME VE YERLE T RME MERKEZ BA KANLI INA Bilkent / AnkaraA a da belirtmi oldu um taleplerimle ilgili olarak gerekli i lemin yap lmas n arz ederim.. / .. / .. ( mza) Kimlik Numaras Evrak Referans Numaras Ad ve Soyad S nav Ad / Y l Baba Ad S nav D nemiDo um YeriTelefon NoDo um ma AdresiPosta Kodu l e lSemt//TaleplerD KKAT! Bilgilerde eksiklik ya da hata bulunan dilek eler ile imzas z dilek eler i leme konulmayacakt r.

GENEL AMAÇLI DİLEKÇE ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ BAŞKANLIĞINA Bilkent / Ankara Aşağıda belirtmiş olduğum taleplerimle ilgili olarak gerekli işlemin yapılmasını arz ederim.

Tags:

  Genel

Information

Domain:

Source:

Link to this page:

Please notify us if you found a problem with this document:

Other abuse

Transcription of GENEL AMAÇLI DİLEKÇE - dokuman.osym.gov.tr

1 GENEL AMA LI D LEK E L ME, SE ME VE YERLE T RME MERKEZ BA KANLI INA Bilkent / AnkaraA a da belirtmi oldu um taleplerimle ilgili olarak gerekli i lemin yap lmas n arz ederim.. / .. / .. ( mza) Kimlik Numaras Evrak Referans Numaras Ad ve Soyad S nav Ad / Y l Baba Ad S nav D nemiDo um YeriTelefon NoDo um ma AdresiPosta Kodu l e lSemt//TaleplerD KKAT! Bilgilerde eksiklik ya da hata bulunan dilek eler ile imzas z dilek eler i leme konulmayacakt r.

2 A a daki durumlarda dilek e yaz lmayacak, bu bilgilerdeki de i iklikler, ng r len s reler i erisinde internet ortam nda aday n kendisi taraf ndan ger ekle Kimlik bilgilerinde de i iklik iste i* ( nce MERN S bilgilerinde de i iklik yapt r lmal d r.)b- S nava ili kin bilgilerde de i iklik iste i*c- leti im bilgilerinde de i iklik iste i** SYM nin nternet adresinden aday taraf ndan yap lan bilgi de i iklikleri, ilgili s nav n G ncelleme sayfas ndan yap ld takdirde ilgili s nav ile ilgili i lemlere yans t l r. Profilim sayfas ndan yap lan de i iklikler ilgili s nava yans t lmaz.


Related search queries